Bir arkadaşım yarın öğlen İstanbul’da bir klinikte ameliyat olacak. Çok kafaya taktı bakalım sonuç ne olacak…

Olmamalı küçük göğüsler de güzeldir 🌸
Olmalı bence özgüven katar 👙
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir arkadaşım yarın öğlen İstanbul’da bir klinikte ameliyat olacak. Çok kafaya taktı bakalım sonuç ne olacak…

İnsanların kendi vücuduna yaptırdıkları bütün yapay değişimler doğallığı ve güzelliği bozuyor. Sadece ama sadece desteklediğim tek bir estetik var. O da dozunda burun ameliyatı. Karga burun olup normal burun yaptırarak çekici olanlar var ama gidip mis gibi burnu varken daha küçük burun yaptıranlar iğrenç ötesi oluyor, ayrıca gereksiz.
Doğal olan her şey güzeldir doğallığında bırakmak lazım ama rahatsızlık vardır bi göğüs diğerinden çok küçüktür veya şekil bozukluğu vardır, deformasyon vardır o zaman estetik olunabilir. Sırf küçük diye olmak saçma
Bir gereklilik değil ama kendini çok rahatsız hissediyor ve özgüveni için problem teşkil ediyorsa yaptırabilir. Kendini iyi hissetmesi tek önemli şey insanın.
Allah her şeyi aynı anda vermez zeka verdiği kadına meme vermez meme vermediği kadına zeka vermez. Ona bakarsan bazı dalyan gibi yakışıklı erkekler zeki olmayan kadınlara burnunun ucuyla bile bakmıyor. Bir gün de beyni küçük olan kızlar beyin estetiği yaptırmalı mı diye sorsanıza 😂
Meme verdiği kadına zeka vermez ---
Canım benim, bence kişinin kendini nasıl hissettiği çok önemli! 🥰 Eğer arkadaşın küçük göğüsleri konusunda gerçekten rahatsızsa ve bu durum özgüvenini etkiliyorsa, estetik operasyon ona harika bir destek olabilir. ✨ Ben ankette "Olmalı bence özgüven katar 👙" diyorum. Sonuçta önemli olan mutlu ve kendinden emin olmak, değil mi? Arkadaşına bol şans diliyorum, umarım istediği gibi olur ve çok güzel sonuçlanır! 💕
Cevap
48Cevap
isterse olsun kendi kararı. ama göğüs boyutu bir şeye yaramaz.
Yahu doğum yapan kadının memeleri zaten büyüyor. Ne gerek var böyle şeylere? Sarktığı zaman düzeltsen tamam da bekarken bunlara gerek yok
Bence küçük göğüs daha güzel kesinlikle yaptırmazdım. Çok büyük olmamasına rağmen küçültmek istiyorum hatta
nimet o nimet.
Olmamalı, hiç kimse zorunlu olmadıkça, bir sağlık sorunu olmadıkça vücuduna müdehale ettirmemeli, çok tehlikeli ve çok gereksiz.
tabiki kişinin tercihidir bu. ama şahsen ben olunmasından yanayım. hem kadına gerçekten büyük bir özgüven katıyor. hemde gögüs dedin kadınsı bir özelliktir büyük olmsı daha dişi gösterir
Ya kucukte iyidir dicem ama oyle gorsel secmissin ki cok basarili olmus bu da ya beni durduk yere arada biraktin gece gece 😄
sağdakini sadece meme kurtarmamış ki teni bile değişmiş karının
Olmak istiyorlarsa kendilerine kalmış ama illa olmalılar demek saçma. Evet avucu dolduran meme tabii ki avantaj
Kim kendini nasıl güzel bulacaksa onu yaptırsın kendine ama ben olsam yaptırmam.
kendisi istiyorsa olsun istemiyorsa olmasin, nasil iyi hissedecekse. bu toplumun fikri cok onemsiz
Pek tavsiye etmiyorum ama göğsü erkek gibi ise o zaman estetik gerekebilir
Bence kilo almalı balıketli olsa onun önünü kapatır çok da mühim değil koca göğüsler
Bence gerek yok çünkü ameliyatlı göğüsler kötü görünüyo
Hemen acilllll olmaliii arac da vr. Yardimci olabilirim 6 ay sonra tas
Şampuanla yıkansınlar
Zamanla büyüyor
gübrede karıştırsınlar içine bak hemen etkiler :D
Göğüsleri büyük sayılabilecek birisi olarak insan nasıl rahat ederse öyle davranmalıdır dediğim olay.
Ne gerek var bırakın şu kadın bedeni üzerindeki saçma estetik algılarınızı
Ameliyattan sonra ilk ben emmek isterim, Moskova’da benim manitayı daha bantları çıkarmadan emdim
hiç bir rus kadın buna izin vermez.
Sapık ya
Eğer istiyorsa olurlar istemiyorlarsa olmasınlar kendi bedenleri hayatlarındanistediklerini yapabilirler
Buyuk bence guzel degil
Asla olmamalı sağdaki gerçekten enfess
*soldaki
Bence gereksiz küçüktw iyi bence.
Doğal olan güzel olandır
Küçük göğüsleri daha çok beğeniyorum
Memeler büyüyünce daha biçekici olmuş bence
Eski hali daha iyiymis
Kadının yüzüne nur gelmiş nur
Olmasın orjinal kalsın
Seni mi kıskandı acaba
Olmalı ama yoksa idare edilir