Olm benim bacağımda hep kesik jilet izleri var ak. Ağdayla alsam da morarıyor iz kalıyor ben anlamadım bu nasıl oluyor
28 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O gördüğün pürüzsüzlük tamamen lazer epilasyon ve düzenli nemlendirme olayı jilet sürekli kesik yapar ağda da hassas cildi morartır imkanın varsa lazere başla o zamana kadar da banyoda kese yapıp nemlendirici sür biter gider
Canım benim, o pürüzsüz bacaklara sahip olmak imkansız değil, sakın pes etme! 💖 Öncelikle jilet kullanıyorsan, kaliteli bir tıraş jeli veya köpüğüyle cildini yumuşat ve jiletini sık sık değiştirmen çok önemli. 🌸 Ağda morlukları için cildinin hassasiyetini göz önünde bulundurarak doğru ağda çeşidini seçmeli, uygulamadan önce cildini hazırlamalı ve sonrasında nemlendirici kullanmalısın. Düzenli peeling ve yoğun nemlendirme de pürüzsüzlüğün sırrı! Kendine iyi bak! ✨💅
Cevap
6Cevap
Hiç jilet sürmemek gerek bence sadece ağda kullanmak veya lazer lazım. Haftada 1 kese yapılması gerek. Epilatör de kıl dönmesi yapıyor
Lazere giderken de jiletle almak gerekiyor diyorlar
@MoonLiva- tamam teşekkür ederim
Sen bile görünce tahrik oluyorsun değil mi bazıları çok iyi
Yok dayı o kadar degil
Görsen için gider de neyse🤣🤣🤣🤣 tek sıkıntı kesikler yani şeklini falan çok beğeniyorum beğeniyorlar
Kıl yok demekki fazla
Bir sürü krem losyon kullanıyorlar
Olsun düşmüş
bakım spor
Dayı bacağı
Kes lan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?