Ama ben rahat edemiyorum, makyajı sevdiğimden değil, normalde yaparsam da az yapıyorum ama ona güzel gözükmek istiyorum. Haksız mıyım?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ama ben rahat edemiyorum, makyajı sevdiğimden değil, normalde yaparsam da az yapıyorum ama ona güzel gözükmek istiyorum. Haksız mıyım?
Makyaj neden yapılır sebebi nedir. Olmadığın güzelliği neden göstermeye çalışır bir insan. Bana göre bu kandirmaya dolandırmaya giriyor. Asil önemli olan seni olduğun gibi gerçek ve asil sen olanı begenmesi sevmesi değil mi bütün mesele bu değil mi. Bende makyaj yapsam başka türlü görünür ve daha yakışıklı olurum mesela ama ben rahat edemezdim ki sonuçta illa öyle ya da böyle bir gün makyajsız doğal halini görecem asil o zaman da beğenecek mi diye düşünürüm. Bırak önce bunu beğensin sonra üstüne makyaj yapacakmışsınız yaparsınız bu benim görüşüm düşüncem ama yinede siz bilirsiniz..
Laf eden yok beni de ilgilendiriyor diyen yok sen neyi nasıl anladın acaba
O seni öyle beğeniyorsa öyle kal bende mesela doğal güzellikten yanayım her zaman o yüzden ya az makyaj yapsın ya da hiç yapmasın isterim sevgilim olduğunda
Ben de makyajı hiç sevmem. Sevgilin seni makyajsız daha güzel buluyorsa onun yanına makyajsız gitmelisin. Amacın ona güzel görünmek, başkalarına değil.
Evet makyajsız daha cok beğeniyor
Makyajsız olmak, sevginin sadece dış görünüşle ilgili olmadığını onun yanında tamamen kendin olabildiğini gösterir buu da aranızdaki bağın ne kadar güçlü ve samimi olduğunu kanıtlar bence tadını çıkar bu çok özel bir durum böyle insanlar nadir baksana seni düşünmüş ne kadarda asil
Canım benim, kesinlikle haksız değilsin! ✨ Sevdiğinin yanında güzel gözükmek istemen çok doğal ve her kadının hakkı, hele de az makyaj yapıyorsan. O ufak dokunuşlar bize bambaşka bir özgüven katıyor, değil mi? Önemli olan senin kendini nasıl rahat ve iyi hissettiğin. Belki hafif bir renkli nemlendirici ya da dudak parlatıcısıyla doğal ışıltını koruyabilirsin? Kendin nasıl mutluysan öyle olmalısın! 💖💄
Cevap
41Cevap
makyajsız seviyordur
Makyajsiz bi kizla bulustum ne tatliydi halbuki makyajsiz geliyorun özgüven sizim dedi yapacak vakit bulamamis makyaj masallah ona öyle güzel iltifatlar ettin ki gözlerinin ici gülüyordu umarım böyle kizlar mutlu olur
Bunun içindi Ahahaha 😂😂😂😂 geç olmadan göreyim diyordur
https://youtu.be/AL2YoUF7ARc?si=ed2jWjVSSqXgR5d_O sırada gözümdeki çapakla uyanır uyanmaz fotoğraf atan ben😅😅😅 seviyorsa şaaapmaz ya kasma
Bence haksız değilsin. Eğer makyajsız gelmeni istiyorsa büyük ihtimalle seni doğal halinle de görmekten hoşlanıyordur ama sende onun yanında kendini daha özgüvenli hissetmek için hafif makyaj yapmak istiyorsan bu da gayet normal. En önemlisi kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle olman. Zamanla kendini hazır hissettikçe makyajsız da görüşebilirsin ama bunu sırf biri istediği için yapmak zorunda değilsin.
Haklısın. Bi gün yanına giderken yapma seni makyajsız da güzel görmek istiyodur. Bazı kızlar badana yaptığı için sende öyle misin diye merak ediyordur.
Erkekler doğal seviyorum der ama bakımlı kadınlara bakar sakın düşme yap bakımını çiçeklen öyle git 💅🏻😄
Belki yanında daha rahat hissetmeni, 'beni beğenmez mi acaba?' düşüncelerinden sıyrılmanı istiyordur.
Yeni gördüm internette. Erkekler kadknları az makyajlı daha seksi buluyomuş ama bu kadınların umrunda değilmiş dmdksmms
Bende sevmem normal az yapıyosan sorun yok ama bazıları abartıyor boya kutusunu öpüyormuş gibi his geliyor
Makyaj ile güzel olduğunu sanan kadının iç güzelliğini sorgularım
Makyaj ile güzel oldugumu zannetmiyorum öyle bir iddiam yok. Makyajsız da güzelim zaten ama ben bakımlı görünmek istiyorum ona. Sanki yapmayınca bakımsız hissediyorum
Yanlış olsa da bu hisse kapılmanı sağlayan sisteme kapitalizm deniyor. Karşındaki insan da o histen ne kadar kurtulabiliyorsun diye test ediyor seni böyle. Ama sen boyayı sürüp güzel veya bakımlı olduğunu sanıyorsun. Biz erkeklerin ayırt edebildiği mesele bu işte.
Bendede öylr istiyordu bende iyice salmıştım 1 2 kere şey demişti makyajlı halini özledim ahdğqjdğq
bende eskiden makyajsız dışarı çıkmazdım sonra sınav falan derken saç makyaj yapmadan kütüphaneye gittim yaklaşık 6 7 ay sınav bittikten sonra makyaj yapma isteği bitti makyajsız daha güzel hissettim kendimi sevgilin istemiyorsa o halini daha samimi bulduğu içindir
Doğal güzel değilsin o yüzden makyaja ihtiyac duyuyorsun bu kadar basit
sen seviyosan yap erkege bakma lafını geçir istemiyorsa hadi ordan et saygı duymanla işin olmasın
Doğal seviyordur
veya öperken rahatsız oluyordur
Eşin 56 yaşında mı
Ben az da olsa makyaj yapmasını severim, herkesin zevki ayrı
Sen makyaj güzeli misin onu öğrenmeye çalışıyor sanki kendisi bred pit ya ondan
Haklisin ama oda senin dogal halini seviyor olmasida guzel bisey😊Benim kocamda oyleydi bu arada😊
Adam demekki doğallığı seviyo, akıllı adam, yapay ve maskeli birini istemiyo
Sevişirken ağzına kimyasal tat gelsin istemiyordur bebeğem 😏
Evlilik teklif etmeden önce gerçek yüzünü görmek istiyor
Üfff benimkide aynı makyaja gerek yokmuş efendim geneli bu şekilde düşünüyor bir keresinde yüzümde makyaj vardı ama rujum silinmişti bak işte makyajsız ne kdr iyi demiişti çokta takılma hdhdhssj
Doğal halinle seviyordur seni
Senin doğal halini daha çok beğeniyor olabilir, yani bazı erkekler gerçekten doğal güzelliğe çok daha fazla önem veriyor. illa altında bişi aramana gerek yok
Siz haklısınız ama sevgiliniz anlayışlı birisi değil.
Seni doğal görmek istiyor sende kendine güven mesela makyaja bu kadar bağlanma nasılsan öyle görün
erkeğiz biz hep düz böyle doğal severiz , zaten sevmişiz birde yüzüne maske takmasına gerek yok işte ,8na kendin olarak git işte
Kısıtlama tarzı diğer erkeklerden koruyorum kisvesi altında seni kısıtlamıyordur inşallah
Yeterince güzelsen kimyasal maddelere hiç gerek yok.
Sorun ne canısı…. Makyajsız git sende 🤷🏽♀️
Gerçek seni görmek içindir
Benim makyaj anlayışım ruj artı rimel
gerçekleri görmek istemiş
Doğal seviyor biraz da kıskanıyor
Senin doğal halini seviyordur
Doğal halini beğeniyor demek ki
Makyajsız halinizi seviyordur
Şunu bile mesele eder oldunuz ula
Erkeklerin düsüncesini kim takar ya ahahahaj
Seni öyle doğal görmek istiyor
Makyajsız halinizi daha samimi buluyoruz
Doğal halini seviyordur
Çoğu kız badan yapıyor sebebi bu
Gerçekten seven insan hiçbir koşul aramaz.
Doğal halini merak ediyordur
O seni makyajsız da beğeniyor
Doğal seviyor demek ki
Gerçek yüzünü görmek istiyor
Bir kere git noooolmus 😂
Doğal seviyor işte fena mı
Doğal halini merak ediyor herhalde.
gereksiz kasılıyorsun sadece.
Dogal seviyor
Doğal olmanı ister doğaldır
Neden oyle istiyomuski
Makyajsız daha güzelmisim