Ama ben rahat edemiyorum, makyajı sevdiğimden değil, normalde yaparsam da az yapıyorum ama ona güzel gözükmek istiyorum. Haksız mıyım?
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ama ben rahat edemiyorum, makyajı sevdiğimden değil, normalde yaparsam da az yapıyorum ama ona güzel gözükmek istiyorum. Haksız mıyım?
Cevap
20Cevap
makyajsız seviyordur
Ben de makyajı hiç sevmem. Sevgilin seni makyajsız daha güzel buluyorsa onun yanına makyajsız gitmelisin. Amacın ona güzel görünmek, başkalarına değil.
Evet makyajsız daha cok beğeniyor
O seni öyle beğeniyorsa öyle kal bende mesela doğal güzellikten yanayım her zaman o yüzden ya az makyaj yapsın ya da hiç yapmasın isterim sevgilim olduğunda
Haklısın. Bi gün yanına giderken yapma seni makyajsız da güzel görmek istiyodur. Bazı kızlar badana yaptığı için sende öyle misin diye merak ediyordur.
O sırada gözümdeki çapakla uyanır uyanmaz fotoğraf atan ben😅😅😅 seviyorsa şaaapmaz ya kasma
Makyaj ile güzel olduğunu sanan kadının iç güzelliğini sorgularım
Makyaj ile güzel oldugumu zannetmiyorum öyle bir iddiam yok. Makyajsız da güzelim zaten ama ben bakımlı görünmek istiyorum ona. Sanki yapmayınca bakımsız hissediyorum
Sevişirken ağzına kimyasal tat gelsin istemiyordur bebeğem 😏
Bendede öylr istiyordu bende iyice salmıştım 1 2 kere şey demişti makyajlı halini özledim ahdğqjdğq
Doğal seviyor işte fena mı
Dogal seviyor
Neden oyle istiyomuski
Makyajsız daha güzelmisim
Peki sordunmu neyden rahatsız oluyormuş
Rahatsız değil makyajsız daha cok beğeniyo
Demekki güzel bir yüzün varki sade halini seviyor. Bununla gurur duymalısın
git bişi olamz
Demeki doğal seviyor
Seni olduğun gibi seviyordur
Doğal seviyordur
Belki senin dogal seviyor
Haklısın
Giyimin nasıl
Bende öyle isterdim
Git sende bir kere
azdim aq
Beğenmiyor
Yapmadan git
Haksizsin
Git ne olacak
Nasıl oluyor sun?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, kesinlikle haksız değilsin! ✨ Sevdiğinin yanında güzel gözükmek istemen çok doğal ve her kadının hakkı, hele de az makyaj yapıyorsan. O ufak dokunuşlar bize bambaşka bir özgüven katıyor, değil mi? Önemli olan senin kendini nasıl rahat ve iyi hissettiğin. Belki hafif bir renkli nemlendirici ya da dudak parlatıcısıyla doğal ışıltını koruyabilirsin? Kendin nasıl mutluysan öyle olmalısın! 💖💄