Lazer, iğneli epilasyon, Phillips Lumea gibi cihazlar sayesinde mi?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Evet ve zamanla ağdada azaltıyor
Ağda hiç yaptırmadım, yaptırmak istemiyorumda, ben temelli kurtulmak istiyorum ya, her hafta, iki haftada bir ağda ike uğraşmak gıcık
Lazer de zaman işi ama
Ama kurtuluyorsun X-seans sonra. Tabii yüzde seksen-doksan orantıyla
Ben almıyorum. Bir zararı yok
Nasıl bir zararı yok, görüntü hoş değil ve terletiyor ve cinsellikte önemli
IPL.
İşe yarıyor mu ya o cihazlar? Ben bundan 10 sene falan önce almıştım o cihazdan. Çok kullanmadım ama kullandığım yerlerde ise bir fark sezemedim.. kollarımı iğenli yaptırıyorum şu an, bacaklarımı kaç seans buz lazer yaptım 12 seans kadar ama yine var. Geri kalan için düşünüyorum hangi işlemi yaptırsam diye
duzenli kullan
2 kelime çok olmuş, bir kelime yazsaymışsınız.. 🙄
derdin nedir?
Lazer
Memnun musun lazerden? Bitirdi mi, yoksa sadece azalttı mı?
Bitmesi için ölmem gerek. Lazer %100 değil %90 garanti veriyor. Seansları aksatmadan, iyi bir cihazla ve gerçekten bu işin eğitimini alan birine yaptırırsan sonuç alırsın Lazer bir kadın için dünyanın en müthiş buluşu.
İstediğin herşeyi sorabilirsin.
Teşekkür ederim. Evet, hatta yüzde seksene kadar düşebiliyor bu oran.. geri kalan bölgelerinizi iğneli yaptırabilirsiniz aslında. Ben kollarımı, bacaklarımı, koltuk altımı 12 seans kadar buz lazer yaptım; bacaklarımda, kollarıma göre daha çok azalma oldu, ama hâlâ var ne yazık ki.. altı kollarımı iki seans iğneli yaptırdım ve bitirmek istiyorum o bölgeleri iğneli ile ama diğer bölgelerim için ne yapsam diye düşünüyorum. Onlarıda mı iğneli yapsam (pahalı ve uzun sürüyor, iyileşme sürecide uzun bende hassas bir cilde sahip olduğum için ama yüzde yüz götürdüğü için), yoksa yine lazer mi yaptırsam bu son çıkan cihazlarla, güncel İPL cihazı mı alsam bilemedim
Hiç gerek yok. Yapman gereken tek şey, yılda bir hatırlatma atışı yaptırmak. Bu yeterli olacaktır. Sakın bazı ap*tl kızlar gibi ağdaya başlama. Evde cihaza da gerek yok fazladan ışın alman zararlı.
şu an en iyi cihaz buz diod. Ipl fasa fiso
Ben hiç ağda yaptırmadım ve yaptırmamda 🥲
O yılda bir hatırlatma seansı yüzde yüz gittiğinde değil mi? Yani yüzde seksen-doksana inerse, hala çıkacak..
8+ dan sonra yılda 1 yapılır canım . öyle bir kıstas yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu konu gerçekten çok merak edilen ve konuşulan bir konu! 💖 Lazer epilasyon ve iğneli epilasyon, kalıcı çözümler arayanların favorisi. Özellikle profesyonel uygulamalarla süper sonuçlar alabiliyorsun. Phillips Lumea gibi ev tipi cihazlar da düzenli kullanımla bayağı işe yarıyor, tüyleri inceltip azaltmada etkili. Bence cilt tipine en uygun olanı iyi araştırıp öyle karar vermelisin tatlım, kendine en iyi geleni seç! ✨