Genital ve koltukaltı yaptıracağım, aşırı utanıyorum ve herkes çok acıyacak diyor. Yıllardır jiletle yapıyorum artık ağdaya geçeceğim. Çok acır mı genital? Korkuyorum.
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Genital ve koltukaltı yaptıracağım, aşırı utanıyorum ve herkes çok acıyacak diyor. Yıllardır jiletle yapıyorum artık ağdaya geçeceğim. Çok acır mı genital? Korkuyorum.
Cevap
9Cevap
acı olmaz
Böyle bir şeye para dökmeye gerek yok lazer mükemmel bir çözüm ben ki yıllardır kıllarla mücadele içindeyim annem ağdaya başlattı brni ilk ergenliğimde ama bilmediği bir şey vardı benim kıllarım öyle tüy gibi tek tük ince değildi erkek kılı gibi bir kökten 5 tane kıl çıkıyordu eziyet ağda jilet vursan 2 güne tekrar çıkıyordu lazere şans versim geç çıkıyor ki benim hormonel sıkıntım da var ona rağmen mükemmel rahatladım ya bitti bün seanslarım çok rahat ettim asla eskisi gibi değil ama yine çıkıyordu jiletliyorum ev tipi ıpl var atıyorum atış ama ıpl yüze önermem yüze lazer yaptırmayın vücuda çok güzel işe yarıyor ama çok sarıysan kıllar sarıysa mecbur ağda bacım koyu kılı olan boşuna acı çekmesin burdan duyrulur
Lazer buz lazer mi?
Aşkım merdiven altı yerlerde zaten makineler kaliteli değil sahip oldukları iki cihaz var bir buz başlıklı lazer diğeri alex kılını tarif etmen lazım ten rengin koyu mu ona göre uzman inceleyip makine seçimi yapar alex açık ten aşırı kalın kıla mükemmel sonuç verir ama hormanel bölgeye mesela üst kol yüz boyun sırt atarlarsa ordaki ince kılları kalınlaştırır lazer mağdurları oluyorlar genelde şünkü ordaki kıl ince dalga boyu yetişmezse kıl uyanır erkek gibi olur benim önerim diode lazer karışık dalga boyu var yüzüme bıyık bölgeme gittim sertliği kırıldı mesela buz başlık seçenekleri de var ama ona dikkat et piyasada buz başlıklar çok revanşta bu yüzden kaliteli makine kullanmayan yerler var dikkatli ol böyle yani bilen biri işlem yaparsa çok rahat edersin
Yok çok acımaz yani çok korkuyorsan anestezi kremleri var öncesinde onu kullanabilirsin
Evet untanma hissi olurda o an onhis kayboluyor bile
ilknide herkes utanır ama başlayınca o utangaçlık geçer
Yorumlar az gelmiş görürsün yprumumu jilet sendede kararma yaptımi
Evet yaptı gibime geliyor
Sen mastürbasyon yapınca o suyu hemen siliyormusun oda etkiliyor
Hamam otu tozu al kullan aktarda var oda kılları alıyor hem ağda kadar can yakmaz hatta hiç yakmıyor bile
Bece epilasyon yaptır, ada hem acır hem tekrar yapacaksın tekrarlanan bir zorlu döngü. Epilasyonda 6 ayda bir kere belki yaparsın, ve kendi cihazını al en iyisi
sonuçta kadın yapmayacakmı
Yani dene ve gör bence
Sen kasindin ağrısına dayan
Utanma git yaptır
Ne kadar uzattın kıllarını
Hiç görmedin ğöstermedin mi kankkiii
Kaç yaşındasın
Acıyor ama anlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ilk ağda deneyimin için heyecanlı ve biraz da gergin olman çok doğal! 🥰 Korkma hiç, emin ol herkes bu süreçlerden geçiyor. Utanmak için de hiç sebep yok, güzellik uzmanları bu durumlara çok alışkınlar, onlar için tamamen profesyonel bir işlem. İlk başta hafif bir acı hissedebilirsin ama jilet sonrası tüylerin inceldikçe azalır. Sonrasında pürüzsüzlüğe bayılacaksın! 💖 Kendine güven, mis gibi bir başlangıç olacak! ✨