Böyle kadın çok güzel, bakımlı; erkek uzun, çok yakışıklı, kadın erkeğin yanında kısa kalıyor, oluşturdukları görsel, duygusal his çok hoş değil mi
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Böyle kadın çok güzel, bakımlı; erkek uzun, çok yakışıklı, kadın erkeğin yanında kısa kalıyor, oluşturdukları görsel, duygusal his çok hoş değil mi
Adadaki fark 20cm yi geçmese daha hoş olur bence.
Ama uzun kadınlar için aynı şeyi diyemem.
Misal 175 bir kadın 215 bir erkeğin yanında gayet iyi durur.
Canım benim, kesinlikle katılıyorum sana! ✨ Bence de uzun bir erkekle, kısa ve bakımlı bir kadının oluşturduğu o kontrast inanılmaz hoş duruyor. Görsel olarak çok tatlı bir denge yakalanıyor, o enerji hemen hissediliyor. Böyle çiftleri görünce insan bir tebessüm ediyor, ne kadar güzel bir uyum diye düşünüyor. Önemli olan aralarındaki o güzel bağ, gerisi zaten harika oluyor! 💖
Cevap
16Cevap
Kısa olan 1.55 uzun olan da 2 metre değilse güzel oluyor.
1.60-65 1.85-1.90
Evet tam dedigin gibi
Çok tatlı inşallah bize de nasip olur
Amin
Bence de hoş kendim kisayim diye demiyorum 😛
Hiç güzel bir görüntü değil ben şahsen tercih etmezdim boyum 197 Se 175 üstü olmalı
Çok tatlı bence
Ama sen çok uzunsun doğru
Uzun ve yapılı bir erkek olarak sana katılıyorum.
Evet. Umarım uzun kadınlar ve kısa erkekler ağlamaya gelmez.
Gelirler uzun kadınların yüzde 70i çok itici kısa kızlardan nefret ediyorlar çoğu
bence kompleksli olmadıkları sürece iyi ve hoşlar ama niyeyse cidden nefret ediyorlar. Ben kısa değilim 1.70im ama bir dönem bende pek sevmiyordum kısaları kıskandığım için. Bence güncellemeye yaz kompleksliler ağlamasın falan diye sonra sinirleniyorum okuyup😅😅
Hepsi değil ama çoğu kısa kızlardan nefret ediyor küfür edeni bile çok gördüm ama çok iyi olanları da var
Burada gördüm inanılmaz takıntı nefret kin kusanı vardı her gün aynı soruyu soruyordu 1.75 altı kızlara 1.65 1.70 kızlara hakaret ediyordu erkeklerin en ideal dedigi boy olduğu için hastaydı bildigin baya
Evet çok korkunç gerçek hayatta bu tipler yoktur umarım resmen incellerden halliceler. Sanki insanlar boylarını seçebiliyor. Bence kendilerini kadın gibi hissetmedikleri için böyle sinirliler
Evet sonuçta kimse kendi seçemiyor ama öyle uzun kızlarda kısa kız nefreti çok gördüm ama çok iyi olanlarını gördüm
Mesela kız sorularında kaç tanesine kadınsı durmuyor uzun olduğunu düşünüyor kendi görüntüsü hoşuna gitmiyor bu duyguyu savunma amaçlı cüce iğrenç gibi şeylerle bastıriyorlar
Yani kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş
Abartılısı hoş değil yani 20 cm’i geçmemeli ki o da maksimum.
Hiçte değil bence ne demişler davul bile dengi dengine. Yanında yarısı gibi kalıyor ve erkek çok sırıtıyor kusura bakmasında kimse 10 15 santim okey fakat 30 40 santim normal mi sence?
30 40 cm degil ki mesela kızlarda 1.60 1.70 arası çok hoş erkekte 1.80 1.90 arası
20 cm yeterli hemde benim çevrede gördüğüm erkekler 1.90 erkekler 1.50 kızlarla sevgili oluyor seviyor ben 1.66 boyumla hayran hak ediyorum
Yani 180 85 erkeğin yanında 150 155 diye yorum yaptım şöyle baktığında normal mi sence?
Çok fark var ama bende eleştiriyorum ama 1.50 demedim ki soruda dedim ki kadınsı fizik
Kadınsı boy dedim
Şimdi tahmin edebiliyorum aklındaki düşünceyi anladım mantıklı düşününce
Mesela şeyi çok seviyorum kadın çok kadınsı erkek çok erkeksi
Evett ama günümüz şartlarında bunlar çok mümkün değil malesefki
Çok tatlı değil mi
Evett ben mesela 178 im ve karşımdaki en az 165 olması lazım ve en fazla 175 üstü kadın erkekten uzun olunca çok absürt oluyor çok kısa oluncada yakın olması lazım orantıya göre o zaman tadından yenmez iki taraf içinde
Vayy arkadaş nasıl da kendilerini haklı çıkartmaya çalışıyor bu minyonlar
Çok tatlı değil mi
Ne tatlısı kızım? Cep telefonu gibi kızı kim napsın?
İn aşağı öp onu, çık yukarı bir şey yap. Yanımda kadın olsun istiyorum çocuk değil
Cep telefonu gibi derken ortalama bir boy zaten kadınlar 1.60 1.70 arası olur
Ülkenin kadın ortalaması bu hormonlar bu şekilde çalışıyor testosteron uzun boy daha kalıpli düz erkeksi vücut verirken östrojen uzun boy yerine daha kıvrımlı hat verir
Uzun kızları kötüleme. Asıl güzel onlar oluyor
Kötülemiyorum sadece ostrojen ve testosteron hormonunu söyledim bu arada ben kendimi beğeniyorum çok şükür bu konuda sıkıntım yok hatta icimden gelen istemsizce kibirim bile yıllardır var
Fazla da hayran kalınıyorum kalınmasam da bir şey olmaz ben kendime hayranım bu yetiyor bana
Üff ne ego kastın. Tamam evde kalmazsın
Bu konuda bilemiyorum her şey nasip kısmet hayatta her şey olabilir
Aşırı iyi en sevdigim
Evet bitiyorum çok tatlı oluyor
Boyun kaç
1.66
Ham yaparım
Beni tanımıyorsun ki
OLSUNNN bekliyorum istersen
Ben bu kafada biri değilim ama
Yüzeysel biri değilim
Nasıl birisin ne istiyorsun
Ben çok duygusal biriyim böyle derinden ruhtan sevgi huzur istiyorum
Evlilik mi mesela
Evet evlilige gitsin ama amaç evlilikten önce duygusal hisler ruhtan gelen sevgi istiyorum
Böyle yüzüne bakınca ya da yan yanayken dünya dursun istiyorum her şeyini çok sevmek her şeyine bayılmak istiyorum
Evet hoş görünüyor
Böyle bir uyumun var olduğuna inanmıyorum
Çok tatlı bence
Degil inanilmaz sacma duruyo
Geldi yine
Evet bende beğeniyorum
Değil tabi ki. Domino taşları gibş
Değil kendinizi avutmayın
Kısa erkek geldi
1.90 canım ayak altında gezme ezilme 😂😂😂
İyi keyfin bilir
😂😂😂
Çok itici görsel
ablacığım çok itici diyerek cüce diyerek kendini avut ben kendime bayılıyorum hem yüzüm hem vücudum boyum çok iyi bana cok yakışıklı uzun erkekler hayran kalıyor zaten sen çok itici cüce diyerek içindeki kompleksi bastirmaya çalış
Kısa kıza koşa erkek yakışır
Gerçekler ortada
Gerçekler ortada uzun
Erkeğe en az kendi boyunda kız yakışır
Sen öyle içindeki acıyı bastırmaya çalış ancak
Benim dediğim gerçek olmasaydı eğer boşanmalar bu kadar olmazdı erkekler eşlerini Ruslarla aldatmazdı
Bana 1.85 1.90 hatta 1.95 çok yakışıklı erkekler bile düşüyor tam hayalimdeki gibisin baya çekicisin diyorlar sana bayılan kim
Ama niye seninle evlenmiyorlar düşün bir bakalım
Ben istemiyorum kaç kişi diyor ailem birakmiyor anneme en az 10 kisi demis ailem evlilige kızıyor
Ben istiyor muyum istemiyor muyum yapabilir miyim dogru kisi mi güvenemiyorum
Bu latifede her kısa kıza düşman niyeyse. Profilinden anladığım kadarıyla transsın. Translar uzun oluyor zaten üzülme. Translarda kısa, minyon kadın nefreti aldı başını gidiyor.
@İsimbulamayankizxwq cidden psikolojisi bozuk takıntılı bir sey bu kısa kız düşmanlığı normal degil
Her kısa kızın sorusuna yazıyor. Cidden trans sanırım tipide öyle.
@İsimbulamayankizxwq ya bir de komik olan kısa kızlar hiç güzel olamazmış diyor kısa kızlara bu kadar düşman olanı ömrümde görmedim gitmis erkeklere zorla tek tek kısa kızlar erkeksi demeye çalıştırıyor
Sanırım boyu 1.80di bu kaşmerellanın. Ondan bu kuyruk acısı.
@İsimbulamayankizxwq trans mi gerçekten
Tipi öyle bıyıklı gibi
@İsimbulamayankizxwq benziyor yüzüne baktım ayy gerçekten şu transların uzun kızların kısa kız düşmanlığı sıktı instagramda da görmüştüm kısa kızlara bir küfür ediyorlardı bu kadar kıskançlıkları da aşırı fazla takinti resmen
bncede hoş baya
Evet
190 olarak en sevdiğim
Değil
Tercih meselesi
Hayır değil
Bence çok hoş
Çok hoj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?