Zaten bu kişinin kasları ve gözleri güzel olsa yani dikkat çekici olsa, elmacık kemikleri ve çenesi belirgin olsa ama biraz kilolu, burnu hafif büyük ve kemerli, bu kız ne kadar değişebilir sizce
1 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Bu kız sen misin, çekiciliğini bence fazlasıyla arttırır özellikle fiziği bedenleri de iyiyse
Şöyle söyliyim yüzüm oval biraz kilom olduğu için gıda ve yüz biraz geniş yani kilodan kaynaklı boyum 160 kilom 76 falan
Yaklaşık bir aydır diyetteyim yani şöyle söyliyim yüzümde gözlerimle kaşlarım dikkat çekiyor güzel aslında 100 şeklin falan da güzel Bron estetiği ve kilo vermek beni ne kadar değiştirir sizce
Yani sağlıklı bir şekilde kilo vermeye çalışıyorum şu an hedef kilom 62 63 falan aslında fiziğim güzel kalça bel oranı bir burnumu yaptırıp o yüzden de zayıflarsam elmacık kemikleri çenem ortaya çıkarsa cidden yani10/9 olurum
Yani vermeye çalışıyorum şu an bile belim falan inceldi bir de burnumu yaptırırsam bir de tabi yüzünü de incelmesi lazım yani gıdık çok belirgin olunca ve 100 çok dolgun olunca güzellik saklanıyor maalesef
Ya şu anki halimi on üzerinden 7:,5 falan veririm ama estetik ve kilo verme ile dokuza çıkacağımı düşünüyorum
T bölgesindeki en önemli organ burun. Çok değiştirir insanı
Şöyle söyliyim yüzüm oval biraz kilom olduğu için gıda ve yüz biraz geniş yani kilodan kaynaklı boyum 160 kilom 76 falan
Yaklaşık bir aydır diyetteyim yani şöyle söyliyim yüzümde gözlerimle kaşlarım dikkat çekiyor güzel aslında 100 şeklin falan da güzel Bron estetiği ve kilo vermek beni ne kadar değiştirir sizce
Kendini tanıyamayacak kadar değişirsin, şakadız
Ya aslında kapalı bir kızım şu an kapalı olduğum için yanaklarım ve gıdım’ı kapatıyorum tesettürlü ama ben çok değişmek istiyorum yani kilo vermeye devam ediyorum sağlıklı şekilde yaklaşık bir aydır istikrarlıyım bir de burun estetiği ekleyeceğim o kadar değişmek istiyorum ki zaten çok travmaları atlattım
Bu bahsettiklerinde başarılı olduğunda ekstra güzel bir kız olursun. Bende 95 den 69 kgye indim, hayatım değişti, görüntüm değişti. Arada uçurum fark var
Zaten insanlar bende gözlerimin kaşlarımın falan çok dikkat çektiğini söylüyor ama yüzüm biraz yağ dolu olduğu için çene yanaklar falan fazla geniş işte çene ortaya çıkarsa bir de burnu yaptırırsam kilo da verirsem çok değişeceğini düşünüyorum doğru bir saç kesimi ile de bambaşka bir insan olmak istiyorum yani şu an 23 yaşındayım 2027’ye girdiğimiz ilk aylarda bambaşka biri olarak uyanmak istiyorum
Umarım hayallerine kavuşur ve daha mutlu olursunn
Umarım
burnun küçülür ama kemer belirginleşir
denemen grek ögrenmen icin
Çok değişir
Bayağ değiştirir
Resmin var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, dediğin gibi zaten güzel kasları, gözleri, belirgin elmacık kemikleri ve çenesi olan birine 10 kilo vermek ve burun estetiği inanılmaz bir değişim katabilir! 😍 Kilolar gidince yüz hatların daha da belirginleşir, o kemerli burun da düzelince yüzünde harika bir denge oluşur. Resmen bambaşka, daha özgüvenli bir sen ortaya çıkar! ✨ Kendine yapacağın en güzel yatırımlardan biri olur bence. Sonuçlar seni bile şaşırtır, eminim! 💖