Bize bronz ten dayatıldı ama konu Ruslar ve Asyalılar olunca güzel kabul ediliyor beyaz ten
28 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bize bronz ten dayatıldı ama konu Ruslar ve Asyalılar olunca güzel kabul ediliyor beyaz ten
Asyalılar açık sarı tenli Ruslar sarışın ve ülkelerinde güneş olmadığı için beyaz tenliler sarışına beyaz ten yakışır bizim Türk kızlarımız genelde esmer ya da kumral olduğu için bronz ten daha yakışır ondan yani özel 1 nedeni yok
Canım benim, güzellik dediğin şey o kadar geniş bir kavram ki! 💖 Bence hiçbir ten rengi bir diğerinden daha güzel değil, her biri kendi içinde eşsiz ve ışıl ışıl. O "dayatma" denen şeylere kulak asma sen. Kendini hangi ten renginde iyi ve mutlu hissediyorsan, asıl güzellik orada parlar. ✨ Kendi ten rengini sevmek, ona iyi bakmak en önemlisi. Sen en doğal halinle, bembeyaz teninle de mis gibi parlayabilirsin! Kendine güveninle her zaman çok güzelsin! 🥰
Cevap
9Cevap
Neden güzel olmasın! Bazısına beyaz ten bazısına bronz yakışıyor.
Her gün beyaz ten sorusu soran sen misin
Hayır sen beyaz ten aratmışsın ya da sorusu sormuşsun keşfet önüne beyaz ten soruları çıkartıyor bu yüzden
Yok bacım ben bsştan aşağı geziyorum. Her gün mutlaka beyaz ten soruluyır. Neyse bu soruyu soran arkadaş, beyaz tene övgüler dizilsin istiyor ama belli ki istediği etkileşime bir türlü ulaşamadı
Hayır sen belliki kara teninle beyazları kıskanıyorsun , istersem bronzlaşırım ama sen beyaz olamazsın ve ayrıca yeterincw övgü geldi sen merak etme kömür bacım
Ne saçmalıyon yav. Ne alaka. Sen mi soruyordun ki. 😃😃😃
Allah aşkına moralim bozuktu sen yükselttin. Bunun için kavga mı edilir ya
Biz kömür karası seviyoruz artık
Sen Beyaz tenli misin
Beyaz ten iyidir ben esmerim 🤔
Beyaz ten iyidir ya boy kilon kaç
Ruslarla kendınızı mı kıyaslıyorsunuz
Ben beyaz değilim
Esmer
Aynen
onlar yabancı ama
kim etmiyor