Bence değil
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Estetik bence gerekli bir şey yani şöyle düşünelim senin estetik yaptırman gereken bir durumun var mesela gözlerinden bir tanesi estetikle düzeltilebilecek bir şey onun gibi bir şey düşünebilirsin illa güzellik açısından düşünmeye gerek yok yani burun sağlığı olabilir başka bir sağlık için lazım oluyor olabilir o yüzden gerekli bir şeydir ama sırf güzel olmak için saçma sapan estetikler yaptırmak bence saçma ama yani şöyle de düşünebiliriz mesela sen çok çirkinsin diyelim ve estetikle birazcık daha iyi olacağını düşünüyorum tabii ki her insan güzeldir ama hani güzellik standartına göre yani biraz değiştirmek istiyor olabilirsiniz bunlarda olabilir yani insanın kendi tercihidir
Gerekli ya da gereksizden ziyade, tamamen bi tercih meselesi
Teşekkür ederimm
Estetiğe ihtıyacım yok
Diyosun
Merhaba canım! ✨ Bence estetik "gerekli" bir şey değil, daha çok kişisel bir tercih olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden ankette "Hayır" diyorum. Önemli olan, aynaya baktığında kendini iyi hissetmen ve öz güvenli olman. Doğal güzelliğin enerjisi bambaşka biliyor musun? Kendimize iyi bakarak da harikalar yaratabiliriz! 😉💖
Cevap
3Cevap
Yani eğer estetiği gerektirecek bir problemi varsa gerekli olabilir
Eğer ihtiyaç varsa insana kendini iyi hissettirecekse neden olmasin
Bazen gerekli olduğu durumlar oluyor
Gereksiz
duruma göre
Evettyy
Değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?