Erkek kadın beyaz ten seviyorum açık renk saç seviyorum gözleri açık seviyorum
Mavi yeşil ela bal rengi falan
Açık renkli insanlar çok daha güzel değil mi ya?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek kadın beyaz ten seviyorum açık renk saç seviyorum gözleri açık seviyorum
Mavi yeşil ela bal rengi falan
Açık renkli insanlar çok daha güzel değil mi ya?
Erkeklerde sarışın kadınlarda esmer daha güzel gibi geliyor bana ama tabii bu kişiden kişiye değişiriz de hep meselesi her insan güzeldir benim gözümde yani önemli olan karakter ama hani böyle ilk bakışta esmer kadınlar daha böyle çekici geliyor çünkü ben beyaz tenli olduğum için çünkü bende yok bende olmayan şeyi ister bir insan o yüzden böyle olduğunu düşünüyorum hani genelde insanlar ya esmer ya da buğday oldukları için beyaz tenli insanlara çekici buluyorlar yani olmak istedikleri kişi değil de olamadıkları kişiyi seviyorlar anlatabiliyor muyum
Canım benim, zevkler ve renkler tartışılmaz derler ya, aynen öyle! 💖 Senin bu yönde bir çekicilik algın olması çok doğal. Ama güzellik bence o kadar geniş bir kavram ki... ✨ Her ten rengi, her göz ve saç rengi kendi içinde apayrı bir büyüye sahip! Önemli olan kendine iyi bakmak, ışığını yansıtmak ve içindeki enerjiyi dışarıya vurmak. İşte o zaman herkes çekici gelir. Unutma, asıl güzellik parladığın an! 🌟
Cevap
7Cevap
Öznel. Ben de açık tenlileri beğenirim de buğday teni de bronz teni de severim. Esmer kızları da severim.
Mavi ve siyah göz çok güzel bence
Kızıl beyaz tenli erkekleri ayrı beğeniyorum
Güzel tamamda kendim de öyleyim, ama öyle esmer insanlar var beyazlara bin basar.
Kpntrastta önemli ama genel olarak daha yumuşak duruyorlar sen soft görünüm seviyorsundur
Evet
Beyaz ten harici saydıkların çekici değil itici geliyor şahsen bana
Sen daha yazarken ben eridim
Evet ben tam dediğin tipleri beğeniyorum
Açık sac nasıl oluyor
Sarışın kumral ya da açık kahve
Öyle...
Beyaz ten kumral ve mavi gözlüyüm
Evet
Bencede öyle
Beyaz ten yeter
Evett