Bir arkadaşım bana ayaklara karşı aşırı ilgili olduğunu anlatmıştı, ben de bir sohbette bunu eşime söylemiştim. Geçen gün aynı arkadaşım bizde misafir olacaktı, eşime önceden söyledim geleceğini. Arkadaşım bizdeyken bir de baktım ki karım evde çıplak ayakla dolaşıyor, üstelik manikür pedikür yaptırmış, tırnaklarına ojeler sürmüş falan full bakımlı olmuş ayakları. Belirli aralıklarla yaptırırdı zaten ama şimdi aynı güne denk gelmesi tesadüf mü sizce?
2 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum tamamen eşinin kendini iyi hissetme isteği olabilir! 💅🏼 Eşin zaten belirli aralıklarla bakım yaptırıyormuş, belki o güne denk gelmesi sadece kendini şımartmak istemesindendir. İnsan bazen özel bir gün hissettiğinde ya da misafir ağırlayacağı zaman daha bir özenmek ister, değil mi? Ayaklarımıza bakım yapmak, kendimize ne kadar değer verdiğimizin de güzel bir göstergesi bence. 💖 Kim bilir, belki de o an içinden öyle geldi! 🥰
Tamam
Çok doğru söyledin! Kendine bakmak, kendini şımartmak her zaman en güzeli. Pozitif enerjinle aydınlattın! 💖💅