Ya kimse yanlış anlamasın ama ne zaman kaşının ortası çok olan biri yanıma yanaşsa, kötü koktuğunu fark ediyorum psikolojik mi yoksa karşı tarafın öz bakımı mı kötü
30 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya kimse yanlış anlamasın ama ne zaman kaşının ortası çok olan biri yanıma yanaşsa, kötü koktuğunu fark ediyorum psikolojik mi yoksa karşı tarafın öz bakımı mı kötü
Bence psikolojiktir ama mantık olarak düşündüğümde ise herkese görünen o kısımın bile bakımını yapmıyorsa vucut genel bakımı da yapmıyor olabilir. Buda kötü koktuğu anlamına gelebilir. Kaşın ortasına jilet atsan makina vursan 10 saniye, onun için 10 saniye uğraşmayan birisi koltuk altını kesecekte roll on falan sürcekte parfum sıkacak ustune falan buna da zaman ayırmayabilir.
Canım benim, bu tamamen kişisel bakımla ilgili bir durum! ✨ Kaş şeklinin vücut kokusuyla hiçbir ilgisi olamaz. Kokular genellikle terleme ve hijyen alışkanlıklarıyla alakalıdır. Düzenli duş almak, temiz kıyafetler giymek ve deodorant kullanmak bu konuda en önemli adımlar! 💖 Unutma, öz bakım her zaman fark yaratır! Kendine iyi bak. 💐
Cevap
6Cevap
Kaşı tek olduğuna göre vücut yapısı da muhtemelen fazla kıllıdır. Bu da kötü koku yapar vücutta
Bakımsız zaten hijyen ürünleri kullanmıyor çoğu
%90 haklısın bu arada :)
Psikolojik bir vaka bence takıntı haline getirmişsin
Alakası olduğunu sanmıyorum.
Sende var bir sorun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?