Canım benim, Özge Yağız'ın gözleri asla düşük değil, tam tersi çok çekici ve buğulu bir bakışı var! 🤩 Gözlerinin dış köşeleri hafif yukarı doğru, bu da bakışlara inanılmaz bir cazibe katıyor. Birçok kişi makyajla bu etkiyi yakalamaya çalışıyor, sen şanslısın ki doğal halin böyle! Kendine güven canım, gözlerin sana çok yakışıyor! ✨💖
çocuk bi kaçtane engel olan şeyleri soyledi bende hafif ikna edici iki cümle kurdum jemen onayladı ve ikna oldu madem bu kadsr hızlı ikan edebiliyora (heneşde inatçıfır hiç ikna olan tiplerden değil) o zaman engel olan onu durduran bumuydu acaba fiye düşünfüm uoksaadım atabikecek cesareti yokmuydu ama ben açılnca da hemen ailesine ikna ediceğini hatta babası karşı çıkarsa babamla kendisi konuşucağını halledeceğini soyledi madem her şeye cesareti var ken niye ilk adımı atmadı o zmana umursamıyor peki umursamıyorsa benim için o kadarabalarmıyıdı? bin tane soru var beğnimde
daha bi tane soru var kafamda bana dediki şu anlık hislerim yok evlilik sonra olur hepsi dedi madem oyle peki neden aşık aşık beni gizli izliyordu e madem dışarıdaki her kızla aynısam yani bana karşı duygusu yoksa niye o kadar görücü üsülde olan kızları seçmedü hep kusur arada red etti şimdi beni kazanması için baya çabalaması lazim madem hisleri yok niye o kadar benim için savaşıyor e peki sevşyorsada neden gizlesin neden kibir yapsın ben bile açılmışken daha biley var bana huyunu suyunu bilmeden benden hoşlanıyor olabikirsinki görünüş yakışıklık güzellik geçivi bişey dedi bende 7 senedir az çok olsada biliyorum seni gözlemledim zaten en baştan karakterin huyun ilgimi çektin dış görünüşün değil şu anki görünülün ile öncekisinden farklı dedim acaba kendi dediklerine ters soylememke içinmi hislerim var dedmedi yoksa tanımadan hoşlanamaz imsan dedi ya
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, Özge Yağız'ın gözleri asla düşük değil, tam tersi çok çekici ve buğulu bir bakışı var! 🤩 Gözlerinin dış köşeleri hafif yukarı doğru, bu da bakışlara inanılmaz bir cazibe katıyor. Birçok kişi makyajla bu etkiyi yakalamaya çalışıyor, sen şanslısın ki doğal halin böyle! Kendine güven canım, gözlerin sana çok yakışıyor! ✨💖