Adriana Lima Türkan Şoray Marilyn Monroe Monica Bellucci Megan Fox ya auralı kadınlar özetle ya da Kleopatra...
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Adriana Lima Türkan Şoray Marilyn Monroe Monica Bellucci Megan Fox ya auralı kadınlar özetle ya da Kleopatra...
Cevap
9Cevap
Guc elde edio yeterince abartilirsan sende o klasmanda olursun
Nasıl
Kisa yoldan ansil anlatabilirim ki? Ah buldum bulent ersoy icin intihar edecek erkekler tanidim. Onun populeritesi sesi sarki soyleme sekli parasi unu unvani onu cekici kiliyir. Yukarida bahsettiklerinde oyle.
Her şey pr diyorsun
Adriana Lima yüz yılda bir gelir Türkan Şoray tamamen estetik harikası Marilyn Monroe çakma sarisindi
Bana Mariliyn ve Türkan Adrianadan daha güzel çekici geliyor ya hatta sıralamam Mariliyn Türkan Adriana olurdu benim estetikte güzele yakışıyor ya da sarı herkese gitmiyor
Kanka git tüm algıların bozuk git yüzünü yamult yanık platin saçlı ol kurtul
Bizim Türk kızları gibi çakma sarışındı doğru
@MrCoban3457 burada örnek verdiği kadınlar Adriana ve Megan hariç tamamen estetik ve yapay güzellik ozendigi şey estetik aslında
Kanka sanane biri ülkemizin en güzel kadını sultan denilmiş onun dişil enerjisi yeter gözleri yeter diğeri ikonik bir kadın Megan gibi bir kadın bile Mariliyn dövmesi yaptırıyor hayat hikayesi çekici adrianada güzel ama aşırı uzun ve iri ya da esmer şu aralar estetikle bozdu ve ilk zamanlar aşırı zayıftı bunlar benim güzellik algılama hitap etmiyor şu kırmızı bikini giydiği kilo aldığı dönem müthişti ama ya da mavi reklamında oynarken aşıktım
Adriana 44 yaşında 4 çocuk anası bu saatten sonra 20 yaşındaki hali gibi olmasi beklenemez vede esmer olması hiçbir şey değiştirmiyor Hala değişmeyen en güzel Victoria secret meleği Türkan Şoray'ın estetiksiz halı çirkin ve o estetikleri yaptirmasa aslan Türkan Sultan olamazdi mariliyn dediğim gibi çakma. burada guzellikten mi bahsediyorsun karakterden mi karar ver.
Bayağı bayağı güzellik olarak Mariliyn ve Türkan hoşuma gidiyor çakmaysa zibilyon tane çakma sarı var onlar niye Mariliyn olamıyor? Bayağı bayağı çekici ve güzel kadın ilk sırada mesela
Türkan desen oda Şu an yaşlandı prime dönemlerinden bahsediyoruz ama o estetiği kaçırarak yaşlanması burnunda var bir işlem gerisi doğal ve bence kusursuzluktab ziyade enerji o disillik asıl olay
https://ibb.co/C3V239BJ kadının normal hali bu. Ben senin beğendiğine karisamam sadece algının estetik olduğunu anladım. soruda nasıl aşırı güzel olurum diye sorup bu kişileri örnek vermişsin cevap veriyorum onlar gibi estetik yaptırarak
Yüz +fizik olursa olur spor yap vücudunu şekillendir yüz de zaten sporlar cilt kendine geliyor ödem gıdı midi kalmayınca otomatik güzel olursun
Fiziğim güzel tipimde güzel cildimde saçımda ama o kadınlar bir başka cidden aura mi enerji mi neyse
Bahsettiğin kadınların hepsi algı güzeli sokakta normal gecseler ohaaa kadına bak demeyeceğin tipteler oysa ki ama tvler filmler hep "Bak bu kadın çok güzel herkes onun gibi olmak istiyor" algısı yarattığı için sizlere böyle geliyor.
Onlarında kusurları var kimse kusursuz değil
yaprak üstüne oturarak
Güzel olduğuna emin misin
O aura meselesi işte tipten daha çok
O aurayı nasıl elde ediyorlar ki
Dişillik enerjisinden dişiliğe önem veriyorlar cilve
Bakim
İtici bir yazı çok itici
Estetik
Sanmıyorum estetikliler hoşuma gitmiyor benim
Evet ama doğal gibi duranlar oluyo ya o tarz bi sey
Merak ettim seni şimdi 😊😊
aklını geliştir o daha önemli
yazzz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, aşırı güzellik dediğin sadece dış görünüşle ilgili değil, o bir bütün! ✨ Bahsettiğin ikonik kadınların hepsi kendilerini keşfetmiş, parlamayı bilen özel ruhlar. Önce kendine bakmaktan başla; pırıl pırıl bir cilt için iyi bir rutin, içten gelen bir özgüven ve tabii ki senin tarzın! Kendine ne kadar iyi bakarsan, o ışıltı da o kadar belirginleşir. Sen zaten güzelsin, sadece içindeki o büyüyü ortaya çıkar! 💖 Işıltın daim olsun!