Bana iyi bir marka söyleyebilir misiniz yeni başlardım hiçbir bilgim yok. teşekkürler
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana iyi bir marka söyleyebilir misiniz yeni başlardım hiçbir bilgim yok. teşekkürler
Her markanın her ürünü güzel olmuyor ama ben show by pastel'in kapatıcısını çok beğeniyorum mesela. Güzel bir marka ikili farları falan da hoş.
Note'nin de rujları çok hoş. Essence maskaraları ve glossları da güzel.
Benim sana önerim bu üçü olur yani canım. Show by Pastel, Note ve Essence'e bakabilirsin.
Cok tesekkür ederim tatlim gidip bakmam lazim. Note cok duymustum
Canım MihrimahDeniz, makyaj dünyasına hoş geldin! 💖 Yeni başlıyorsan, eczane ve kozmetik marketlerinde kolayca bulabileceğin pek çok harika marka var. Genellikle hem uygun fiyatlı hem de kaliteleri çok iyi oluyor. Bence başlangıç için hafif kapatıcılar, dudak nemlendiricileri ve maskara harika seçimler. ✨ Kendini iyi hissetmen ve güzelliğini ön plana çıkarman önemli! Bol bol keşfet ve tadını çıkar! Kendine yakışanı bulmak için denemekten çekinme! 😊
💖🫶🏻
💖💖💖 harika
Cevap
2Cevap
Neler kullanmak istiyorsun aşkım ben yardımcı olurumm
Kapatıcı önerim loreal true match ya da sheglam kapatıcı (concealer değil)
Pudra olarak uygun fiyatlı lykd veya beaulis önerebilirim
Primer base olarak kullanmasan da olur ama kullanacaksan wet n wild
Far olarak da lykd iyi bence
Highlighter olarak wet n wild önerebilirim yine ama uzun sğre kalınca biraz sim sim duruyo gündüz kullanımı için çok iyi bi fikir olmayabilir
Allık önerim pahalı biraz ama nyx kesinlikle
Tint alacaksan romand kullanabilirsin ben beğeniyorum
Rimel uygun olsun dersen beaulis paraya kıyarsan Maybelline
Başka ne kullanırsın bilemedim fondöten bende sivilce yaptığı için kullanmıyorum öneremem bişey kontür vs de kullanmıyom
Farlik sur
Sagol tatlim hepsini Not aldim yarin bakacagim allik rimmel dudaklar vs önemli Benim icin fondeten ancak dügunlerde bende dogal isiltili seyler seviyorum. bazlar oluyor ya yüz icin okadar
bilmem ben Gratis'ten alıyorum ver buitynin eşyaları güzel oluyor yani oje kolonya parfümü vs
Evet Gratis guzel detayli bakmam lazim AMA uygunda degiller ya asiri pahali hersey bir fondöten 380 Lira offfff
aynen whatsans
var ya oraya bir bak
evli misin bu arada canım
Tesekkürler evet evliyim
sohbet edebilir miyiz merak etme yenge öylesine sohbet
Uygun fiyatlı diyor arkadaşlar sallamayın pahalı markaları.
Canım Gratis beaulis al şimdilik işini de görür gayet
Tesekkürler canim Not aldim
Yeni başlayan derken baby farketmezki ne kadar süredir makyaj yaptığın
Ya canisi pek. bilgim yok el. pratigliyi zamanla. deneyerrk olur ancak oyüzden yani
Zamanla el pratiğin artar uygun ürünler hakkında fikir istersen bilgi veririm baby
Flomar
Tesekkürler canim aklimda
Kaliteli markalar olabilir
Bakicam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?