• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Güzellik & Bakım
6 sa

Küçük göğüsler itici mi sizce, yoksa böyle kadınlar da çekici bulunuyor mu?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
03
Yapay Zekaya Sor
Mesela bu videodaki kadın çok çekici duruyor. Sizce itici mi?

https://pin.it/5JMfpnvZ2
Küçük göğüsler itici mi sizce, yoksa böyle kadınlar da çekici bulunuyor mu?
Kadın Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

Yapay Zeka Cevapladı

Ne-She
Ne-She Takip Et
Fenomen
6 sa
  • Canım benim, güzellik dediğimiz şeyin kalıplara sığmadığını hepimiz çok iyi biliyoruz. 😉 Her bedenin kendine has bir çekiciliği var, önemli olan senin o bedenle nasıl barışık olduğun ve özgüvenin! ✨ Küçük göğüslere sahip kadınlar da kesinlikle çok çekici ve zarif durabilirler. Bence videodaki gibi doğal duruşun verdiği bir hava da çok etkileyici. Kendine yakışanı bulmak en önemlisi! 💖💅

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

5

Cevap

29

Cevap

• Vlkngns34
    Vlkngns34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    5 sa

Çekici kadın benim için karakteri düzgün kadındır.. Meme kalça bacak cinsel içgüdü için gerekir kısa süreli zevk yaşatır... Karakteri düzgün bir kadın her dakikani zevkle yaşatır.. Asla memeye takılmam o ne ya ahıra inek mi alıyoruz 😀😀😀

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      5 sa

Ama sonra gozunuz baska kadinlarda kaliyo

Yorumla
    • Vlkngns34
      Vlkngns34
      5 sa

Eğer bir kadınla birlikteysem o kadından daha güzeli yoktur bu benim için böyle başkasını bilmem

Yorumla
  • Psikoavukatt
    Psikoavukatt Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    5 sa

videoyu izlemedim. küçük gögüsler itici değil. net. hatta çekici. daha doğrusu büyük küçük olması tek başına itici veya çekici olmaz. vücutla alakalı çekici olması.

0
    0 Yorumla
  • maize56
    maize56 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 99%
    6 sa

Abla sen denesen trans zannederdim aw ne çekicisi benim memeler daha büyük djfnfj

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 sa

Biz deneyince trans zannediyorsunuz sorun yok da turkiye ortalamasina bakilirsa sizi ne zannediyor olup bittiginiz rus kizlari?

Yorumla
    • maize56
      maize56
      6 sa

Ablacım niye bu kadar içerledin aw böyle içerleyeceğini bilseydim gerçekten laf sokardım aw

Yorumla
    • maize56
      maize56
      6 sa

Demesen yazacaktım awndjdjfjfj

Yorumla
    • maize56
      maize56
      6 sa

Deneseni nasıl bağdaştırdın konuyla onu anlamadım ama

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 sa

Gogus dekoltesi biraz kıyafetle ilgili kizin giydigi kiyafeti denesen diyorsun anlaminda dedim onu bile anlamamissin

Yorumla
    • maize56
      maize56
      6 sa

Meme deyince aklım başımdan gitmiş abla kusura bakma sjjddj

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    6 sa

açıkçası garip bir şekilde küçükde büyükte güzel yani ayrı şekilde hoş zaten sevdiğim kişinin ki nasıl şekildeyse o en güzel ve en üstün en mükemmel göğüstür bence çünkü onun şekle takılmam

0
    21 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 sa

Bence sevdigim kisiyi her haliyle severim diyenler yalan soyluyo. Oyle diyosunuz sonra guzel gogusleri olan bir kadinda akliniz kalıyor erkekler olarak.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 sa

cidden böyle mi düşünüyorsun bu düşünceni kıracak bir şey anlatabilir miyim bence eminim ki böyle bir genelleme ve ön yargıda bulunduğun için pişman bile olabilirsin konunu göğüslede ilgisi yok ama benzer

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 sa

Anlat dinliyorm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 sa

herkes aynı değil kimse kimsenin hayatını yaşamıyor bu yaptığın ön yargı sadece grçekten söylüyorum dediğin gibi insanlar olabilir ama yaşadığımı bilsen bunu söylediğine pişman olurdun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 sa

uzun olduğu için buraya yazmak istemiyorum dm atar mısın rica etsem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 sa

buraya da yazrım farketmez de çok uzun kelime sınırı var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 sa

Yazabildiğin kadarını yaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 sa

uzun anlatıcaktım o zaman parça parça olucak karıştırmadan okursun dimi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 sa

?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 sa

dinliyceksen ön yargını kırmak istiyorum bizzat yaşadığım bir olay ile ama dinlemiyceksen boşuna parmak yormak istemiyorum çünkü çok uzun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 sa

Yaz dinliyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 sa

yazıyorum şu an arda arda hepsini atıcam daha hızlı olsun diye

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 sa

dedin ya yalan sevdigin kişinin güzel gelmesi falan yok öyle bir şey diye bak en başından başlıyorum her şeyin tamam mı ben asla öyle sandığın gibi yüzeysel insanlardan da değilim sevgiye fazla anlam yüklüyorum zaten bunu da o yüzden anlatıyorum yani başkasını görsem asla ilgimi çekmeyeceğini çünkü ben tip vücut değil doğru kişiyi istiyordum benim dış görünüşüm zaten oldukça iyi o yüzden güzel birini bulmam çok kolay ki çıkıyordu karşıma konuşmayı kesiyordum çok yüzeysel ve sapıktı kimisi o yüzden tipi umursamıyordum neyse aşka çok anlam yüklüyorum masalsı düşünüyorum mükemmel olmalı her şey falan şu an herkes hani yüzeysel ya ilişkiler falan ben farklı olmak için böyle aşka çok anlam yüklüyordum ve sadece doğru kişi olduğunu hissetiğim kişiyi sevmek falan işte en iyi harika sevgili ben olayım falan diye böyle biraz bir şeyleri kurgulayan biriydim kafamda bu yüzdende hakedicek biri dışında sevgilim olmasın istedim neyse bir gün onunla tanıştım o da benim gibi utangaç biriydi çok hızlı anlaştık bir kaç gün böyle saatlerce sabahtan akşama kadar sohbet ediyoruz 16 saat falan nerdeyse sabah 10 dan gece 2 ye çok keyifliydi onunla konuşmak susmuyorduk neyse böyle olunca hoşlandık ve doğru kişi olduğunu hissettim sevgili olduk onun açılması ile ve ben sonunda gerçek aşkı buldum falan sandım ne kadar safım artık her gün konuşuyoruz çok seviyoruz falan yani ben öyleyim de onu bilmiyordum rolmüş sürekli telefon elimde bak şey düşün yazar diye hep bildirim dinliyorum o kadar çok değer veriyorum çabuk bakmak gibi değil yazdığı aynı dakika içinde gün boyu anında bakıyorum falan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 sa

ama bu kız kendini aşağı gören bir kızdı güzelde bulmuyordu kendini bir çok şeyde başlarda kendini aşağı görüyordu ilk böyleydi benim dış görünüşümde iyi yani gerçekten fazla beğenilen biriyim neyse ama ben karakterini çok sevmiştim yalan bir karaktermiş gerçi neyse çok tatlı çok masum bir kız gibiydi bana o kadar güzel geliyordu ki sevmediğine nasıl şüphe edebilirdim ki sürekli iltifat ediyor falan neyse konunun bunla ilgisi yok işte o kendini küçümsesede ben onu mükemmel görüyorum mükemmel olduğuna inandırmaya çalışıyorum falan hani çünkü çok seviyorum ve her anlamda en mükemmel dünyadaki en harika kız oymuş gibi geliyor bana çünkü ben onu seviyorum sonuçta kusuru bile kusur değil yani elindeki bir iz bile hani normalde kusur olarak görülen şeyler onda olduğu için dünyadaki en şahane şey benim için fazla romantik davanmaya dünyadaki en iyi partner olmaya çalışıyorum tamam mı çünkü bizim aşkımız mükemmel olsun o değerli özel hissetsin diye hani sen dedin ya sevince falan öyle olmaz yalan söylüyorsunuz diye bak sence böyle bir şey olmasa bunları yapar mıyım sırf ona özel hissetirmek için ben bak bunu kimse yapmaz bence
      ben sırf ona hangi gün nasıl hissetiğini anlayabilmek ona göre düşünceli davranabilmek için adet döngüsü ezberledim ben evrelerini falan luteal fazda şu oluyor erken döneminde şöyle son günleri pms folükilerin sonlarında ve ovulasyonda kendini daha iyi hissediyor değişimler oluyor falan buna göre davranmalıyım falan şeklinde tüm detayına kadar biliyorum eksiksiz neyse o bile o kadar bilmiyordu bunları yani benim için dünyadaki en mutlu edilmesi gereken kişi gibiydi sevdiğim için bak karşı cins birisi yazınca ben direk o böyle bir şeyi istemese sorgulamasa ve haberinin olması imkansız olsa bile ona söylüyordum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 sa

böyle böyle oldu mesaj atmış birisi ne yapayım cevap vereyim mi ne yapayım diye ya özel hissetiricek her şeyi yapıyordum güven konusunda falan da yani güveni sonuna kadar veriyordum ve bu beni mutlu ediyordu ya gözüme o kadar güzel geliyordu ki ama o kendini güzel bulmuyordu genel güzellik algılarına göre de evet belki o haklıydı ben değil ama yine de ben çok güzel buluyordum benim için dediğm gibi o dünyadaki en harika kızdı benim için sanırım egosunu fazla şişirdim bilmiyorum bu sefer kendini mükemmel görmeye başladı cidden ama bu başta hoşuma gidiyordu sonunun kötü olacağını bilemedim iyice narsist biri olmuş herhalde böyle yapınca neyse gerisinin konu ile ilgisi yokta anlatıcam işte böyle olunca sonu kötü bitti işte terk edip aldattı ve bunu gülerek anlattı bana dediki başkasıyla flört ettiğini söylerken sadece eğlenceliydi ondan hoşlanmıyordum ama artık ilişkide istemediğim için rahat oldum düşünmedim önemsemedim o yüzden onunla konuştum dedi random atarak ve ben o gün ona alacağım hediyeyi göstermek üzereydim terk ettiğinde neyse okudun çok detaya girmedim bilerek daha da kötüydü aslında da detaylı anlatmadım vazgeçtim çok uzamasın diye kısalttım şimdi bir düşün bakalım gerçekten benim sevince en güzel geldiğini söylemem mi yalan yoksa onun sevgisi mi çok komik olay dimi günlerce ağladım bu kadar mükemmeliyetçi sevgi dolu davranıp yaşadığım şeye bak bir de bana yalancı diyorsun bu çok onur kırıcı biliyor musun genelleme yapman çok yalnış umarım bu fikrini değiştirir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 sa

yazdım hepsini oku yorumla bakalım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 sa

Okudun mu bir şey yazmadın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      2 sa

Dur yazicam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      56 dk

Bekliyorum hala yazmanı sxhxjdvkvkfjd

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      28 dk

Valla bulabildigim boslukta yazacagim sen keyfine bak simdilik musait olursam geri donus yapicam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      24 dk

tamamdır o zaman ne zaman müsait olursan yazarsın

Yorumla
  • Alidossantos0007
    Alidossantos0007 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    1 sa
    Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Ben böyle begeniyorum acikcasi. Ve zayif fizil begeniyorum. Senin boy kg kac

0
    0 Yorumla
  • Hemeraa
    Hemeraa Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    4 sa
    Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı.

Burdaki kadının göğsü küçük değil ki bildiğin yok, ben beğenmedim hiç kadın vücudu gibi durmuyor.

0
    0 Yorumla
  • hannibal_lecter
    hannibal_lecter Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    4 sa

İnan bana her erkek ortalama büyüklükte bi göğüs ister. Çünkü kadınlık yönünü o belirliyor.

0
    0 Yorumla
  • Tersy
    Tersy Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 59%
    4 sa
    Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Göğüs, bir kadının en güçlü silahıdır. Sarkık da olsa iri göğüs her zaman kadını güzel gösterir.

0
    0 Yorumla
  • Elmalıİlber
    Elmalıİlber Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    6 sa

Resmi göremedim ama küçük göğüs bence daha iyi

0
    0 Yorumla
  • Kupid
    Kupid Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    6 sa
    Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.

İnce belli böyle estetik fizikte enfes çekici oluyor

0
    0 Yorumla
  • dominantdoomm
    dominantdoomm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    6 sa

Yani itici değil tahta gibi düz değilse, yaaa aslidnat güzel meme büyüklük değil mesela büyük olur içi boş yumuşak sarkık ayrık olur iğrenç, güzel meme bitişik dolgun ve dik olandır , küçük meme de güzel olabilir tabiki

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 sa

Betimlemeye bak dkcjcjckkc

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 sa

Sag ol

Yorumla
    • dominantdoomm
      dominantdoomm
      6 sa

Ben göğüs fetisistiyim yani iki klasör yazarım meme uzmanı diyebilirsin ama dert etme küçük meme hiç sarkmaz belki Amerikan sandviçi yapamazsın ama olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 sa

Betimlesene biraz daha kdjkdjdk ciddiyim. Sence 10 numara gogus nedir ne degildir? Tuyo alalim biraz buyurun beyefendi sahne sizin.

Yorumla
    • dominantdoomm
      dominantdoomm
      6 sa

Hahaha böyle gaza getiriyorsunuz sorna ben ceza yiyorum bu üçüncü hesabım buraya nasıl yazayım her detayı olur mu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 sa

Cok detayli anlatmazsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 sa

Feridun abi gibi yazma yani ceza yemezsin

Yorumla
    • dominantdoomm
      dominantdoomm
      6 sa

İyi bakalım ücretsiz bedava çalışıyoruz burada adımız ruhların jigolosuna çıktı, neyse, şimdi doğru strateji izlemen lazım küçük memen varsa, örneğin küçük memeler için farklı dekolte teknikleri var inanilnaz sexsi gösteriyor

Yorumla
    • dominantdoomm
      dominantdoomm
      6 sa

Yani sen Amerikan sandviçi yapamazsın ama erkeğin sırt üstü yattığı durumda memelerini gezdirerek farkı kapatabilirsin, ve söyle düşün seninki asla sarkmayacak

Yorumla
    • dominantdoomm
      dominantdoomm
      6 sa

Yani daha ne kadar açık yazabilirim,

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    6 sa

Kişiden kişiye göre değişmekle birlikte Ben küçük göğsü daha çok seviyorum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    6 sa

Bu kadına büyük daha çok yakışır ama bazılarınında küçük göğüs cidden hoş duruyor

0
    0 Yorumla
  • myd1oez
    myd1oez Takip Et
    Master Yaş: 34
    6 sa
    Güzellik & Bakım konusunda 6,9b cevap paylaştı.

Bunu kadınlar kendi problem yapıyor daha çok

0
    0 Yorumla
  • oycel34
    oycel34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    5 sa

Meme kanserinden memeleri kesilmiş olsa dahi burada ilişki yapamak isteyen tonla adam vardır inanki burası böyle biryer

0
    0 Yorumla
  • bibakalımoluyomu
    bibakalımoluyomu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    5 sa

Bu kadar bpk gibi giyinmese küçük gögüs kötü değildir

0
    0 Yorumla
  • ayıcıkmayıcık
    ayıcıkmayıcık Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    6 sa

Çok itici erkek gibi. d

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 sa

Bir insani disil kilacak tonlarca ozellik var. Mesela bu kadinin fizigi cok zarif. Gogsu buyuk olup da orantisiz fizige sahip olanlar cok mu disi

Yorumla
    • ayıcıkmayıcık
      ayıcıkmayıcık
      6 sa

Yoo bunun sadece göğüslerini sormadın mı bende göğüsü yorumladım ne bağırıyon. d

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 sa

Sen birisinin kiyafetini yorumlarken kombine gore degerlendirirsin ya o mantik anlamiyorsan bosuna ugrasma

Yorumla
    • ayıcıkmayıcık
      ayıcıkmayıcık
      6 sa

Küçük memelisin anladık djjfd

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 sa

Vay canina inanilmaz tespit bu zekani sakin baska yerlere harcama

Yorumla
    • ayıcıkmayıcık
      ayıcıkmayıcık
      6 sa

Ne bekliyodun abla küçük meme çekici dememizi mi eleştiriye de gelmiyosan soruyu sormicaktın😀

Yorumla
  • cansuwqs00
    cansuwqs00 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 19 , eic 100%
    6 sa

Bu kadarı itici ya erkek gibi aynı

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 sa

Napalim olelim mi cansu sen soyle biz yapalim

Yorumla
    • cansuwqs00
      cansuwqs00
      6 sa

He dkdkdoff

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 sa

Ben küçük göğüs severim agzima daha rahat alıp emebiliyorum

0
    0 Yorumla
  • Ateş33söndüren
    Ateş33söndüren Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    6 sa

Kadını çekici yapan göğüsler d ğil kalçalar

0
    0 Yorumla
  • Suprama7
    Suprama7 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    6 sa

Bunda küçük de yok ki.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 sa

Kiyafet bastiriyo cunku kanka sen gogsu ne zannediyosun

Yorumla
    • Suprama7
      Suprama7
      6 sa

Doğru ben nereden bilirim ki göğüsü haklısın lakjsda.

Yorumla
  • єαℓтαтιєℓ
    єαℓтαтιєℓ Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 100%
    4 sa

İtici Değil.

0
    0 Yorumla
  • Kadirbaba26
    Kadirbaba26 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    4 sa

Küçük çok büyük iticidr

0
    0 Yorumla
  • MrSoull
    MrSoull Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    4 sa

Gögüs yok ki ne gögüsü

0
    0 Yorumla
  • BirBilgin11
    BirBilgin11 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    5 sa

Bu yok göğüslü birisi

0
    0 Yorumla
  • NeyyMıstaffamNeyy
    NeyyMıstaffamNeyy Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 100%
    5 sa
    Güzellik & Bakım konusunda 680 cevap paylaştı.

İtici değil

0
    0 Yorumla
  • Hiloşumms
    Hiloşumms Takip Et
    Xper 4 Yaş: 20
    5 sa

Aşırı küçük yaa

0
    0 Yorumla
  • avaka_do
    avaka_do Takip Et
    Yoda Yaş: 126 , eic 100%
    6 sa

Çok güzel onlar

0
    0 Yorumla
  • candogaa
    candogaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 18
    6 sa

Cekici bence keske tanisabilsek

0
    0 Yorumla
  • dertolog2
    dertolog2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    6 sa

Kadın her haliyle çekici bir varlık

0
    0 Yorumla
  • Ehlivukuf
    Ehlivukuf Takip Et
    Mentor Yaş: 34
    5 sa
    Güzellik & Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı.

İtici değil

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 sa

Boy kilon kaççç
    Kaç yaşındasın

0
    0 Yorumla
  • HayrettinZeybek33
    HayrettinZeybek33 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    4 sa

İğrenç

0
    0 Yorumla
  • Ceronimox
    Ceronimox Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    6 sa

Çekici değil bence

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Küçük göğüsler itici mi sizce, yoksa böyle kadınlar da çekici bulunuyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Küçük göğüslü kadınlar çekici değil mi̇ gözünüzde? 24 cevap verildi
Büyük göğüslü kadınlar çekici mi sizce? 31 cevap verildi
Küçük göğüslü kadınlar neden güzel olur ve bu size itici mi gelir*? 17 cevap verildi
Kızlar Büyük ve sarkık göğüsler güzel mi? 22 cevap verildi
Küçük göğüsler çekiciliğe engel mi? 103 cevap verildi
Kadınlarda göğüs kası sizce çekici mi yoksa itici mi? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gel günaha girelim , Yanalım🔥 gitsin dediğiniz birisi var mı?
  • Enercii şarkısıyla enerci buluyor musunuz?
  • " Seni seviyorum" kelimesi ne sıklıkla söylenmelidir ❤️ ?
  • Arabadan yapılmış bu lavaboyu nasıl buldunuz?
  • Evinizde böyle bir yatağınız olsun ister miydiniz?
  • Bal peteği göz makyajını nasıl buldunuz?
  • Her gün aynı saç modelini mi yaparsınız?
  • Arjantin ve İspanya Dünya Kupası Finalinde karşılaşıyor! Sizce kazanan kim olacak?
  • Soğuk kahve sever misin?
  • Bir sevgilin olsa kaç yıl sonra evlenirdin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨