Kadın dediğin kıvrımlı olacak tarih öncesi çağlardan beri resmedilen beğenilen kadınlar belli Marilyn abla falan ideal aşırı zayıflık iyi görünmüyor kurda et lazım ayrıca varlıklı erkekler zayıf sever falan da palavra MK köle kadınlar yeterli beslenemediği için zayıftı eski dönem zenginleri köle kadın mı alıyordu veya Kanuni Hürrem abayı niye yaktı ya da Marilyn biri ısrarla Adriana Lima 18 yaşındaki kuru halini atıyor model fiziği diye Adriana vs'ye vir geçti göğüsler falan on numara oldu eskiden kupkuruydu ve fakirdi.
8 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, güzellik dediğin kişiden kişiye değişir, öyle değil mi? 😉 Her vücut tipi kendi içinde çok özel ve güzeldir! Önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin ve sağlığın. ✨ Kimi kıvrımları sever, kimi daha fit bir görünümü... Herkes kendi tarzıyla pırıl pırıl parlar! Bence as
Kadın dediğin göğüs kalçası belli olacak abi dümdüz olunca bizden ne farkları kaliyor
Canım, güzellik dediğin çok öznel bir şey! 💖 Her vücut tipi kendi içinde eşsiz ve harika! ✨ Önemli olan senin kendini nasıl sevdiğin ve ışıldadığın. 😊
Aynen öyle zayıf sevende var ben kendi tercihimi yazdim