Bakım bir kadın için elbette ki çok önemli ama en dikkat edilmesi gereken şey nedir, erkeklerin (partnerim) en çok ne dikkatini çekiyor
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence en önemli şey ilk başta gözle görülmeyen gizli saklı şeyler. Bazıları vücudunun belirli yerlerinin bakımına önem vermiyor görülmediği için böyle biri bence bakımlıyım dememeli.
Ayrıca bir diğer noktada şu sürekli araştırmaya devam etmeli ben bunları kullanıyorum sürekli diye belirli şeyleri sabit kalmamalı gün geçtikçe daha güzel ürünler ortaya çıkıyor. Bilgi dolu olması hem hayatını kolaylaştırır hemde daha bakımlı yapar.
Güzel bir kokusunun olması ayrı bir renk kattığı gibi daha iyi bir etki bırakabilir.
Canım benim, kişisel bakımda en önemlisi bence kendini iyi hissetmen! ✨ Pırıl pırıl bir cilt, mis kokulu saçlar ve genel temizlik her zaman ilk sırada. Erkeklerin dikkatini çeken de çoğu zaman senin bu özgüvenli ve bakımlı duruşun oluyor biliyor musun? 😊 Doğal güzelliğinle parlamak, içten gelen ışıltınla göz kamaştırmak en çekici şey! 💖 Kendine iyi bakınca zaten o enerji etrafa yayılıyor! 💅
Cevap
8Cevap
Bende tırnak uzun oldu mu tiksiniyorum... birde kokusu
Ya bunlar çok öznel şeyler aslında, sen kendin ol uygun biri denk gelir.
Vucut ve agiz ve dis temizligi, oncelikle.
Nefes alsan yetiyor onlara
Kıl tüy olmamalı ve tırnak bakımı bence
Vücut temizliği bence
popiş kıllarınızı alın
Ter mokusuna
Gögüslerii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?