Kanal 7'ye sürüklenen çocuk gibi duruyorum nasıl ten rengimi beyazlaştırabilirim?
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kanal 7'ye sürüklenen çocuk gibi duruyorum nasıl ten rengimi beyazlaştırabilirim?
Beyazlatıcı kabaklifli sabun kullanmıştım bir ara düzeltti. Ama sonradan kullandığımda o kadar etkisini göremedim. Genelde lifle ve hacisakir ile vücudunu hep ov derler ama bende pek ise yaramadı..
Eger cidden Şu an kafana taktıysan
2 yemek kaşığı yoğurt
1 tatli aksini karbonat
Birkac damla limon
Bir kapta iyice karıştır en az 10 dk beklet (sonra dus al yıkayınca gecmiyor)
Bende bir ara cok ise yapıyordu ama eger cildin hassassa her zaman yapmanı önermek. Kuru ve hassas ciltli olarak 2 haftada bir yaparım. Bu arada, yıllardır geçmeyen diz kararmalarima da cok iyi gelmişti bu. (Eğer cildinde çizik, bazi kısımlarda kızarıklık olursa anında yıkaman gerek bunlar yan etkileri)
simdi ben atkılı tarak ve beyazlatici hirsey vardi onu sipariş ettim geldiginde deneyip yine söylerim.
Teşekkürlerrr
Rica ederimm
Canım benim, güzeller güzeli! ✨ Ten rengini değiştirmekten çok, ona sağlıklı ve aydınlık bir ışıltı katmak harika olmaz mı? Düzenli peeling ile ölü derilerden arınmak, cildini bolca nemlendirmek ve tabii ki her gün güneş kremi kullanmak teninin rengini eşitleyip daha canlı görünmesini sağlar. Kendi ten renginle barışık olmak en güzeli, unutma! 💖
Cevap
7Cevap
Tenini doğal yollar ile beyazlatmak için pirinç suyu maskesi yapabilirsin
Sudocream cilt beyazlamasına faydalı veya pirinç maskesi
Kızların dertleri neden hep böyle yaaa kızlar kapatılsın🔐
Boyle bisi yok
Norveçe taşın.
Beyazlamam ki öyle hava değişse de esmer doğdum
Zaten yolu yok ki dhsjs
Çok mu önemli
Tabiki önemli
Değil mi