Güneşin içimizi ısıttığı, enerjimizin tavan yaptığı o harika yaz günleri geldi! ☀️
Bu mevsimde aslında hepimizin tek bir ortak arzusu var: Tenimizde güneşin o büyüleyici sıcaklığını hissetmek, hafiflemek ve cildimizin kendi doğal, taze güzelliğini ön plana çıkarmak.
Peki; plajda, tatilde ya da keyifli bir yaz akşamında o doğal yaz ışıltısına sadece birkaç pratik adımla nasıl ulaşabilirsin?
Güzellik trendlerini zahmetsizce rutinine uyarlamanı sağlayacak ipuçları burada! 👇

🌅 Adım 1: "Tatilden Yeni Döndüm" makyajı
Yaz ten makyajının altın kuralı: Az ürün, çok etki! Doğal bir yaz makyajının sırrı, güneş altında harika bir gün geçirmişsin gibi duran o taze ve canlı dokunuşlarda saklıdır.
Çabasız bronzluk: Güneş altında saatlerce kalmadan o tatlı sıcaklığı yakalamak aslında çok kolay. Pastel x Arzu Sabancı Summer Glow Likit Bronzer’ı elmacık kemiklerine, alın köşelerine ve çene hattına hafifçe dokundur, işte bu kadar!
Sun-kissed görünüm: Sanki bütün gün sahilde güneşlenmişsin gibi tatlı bir pembelik için Pastel x Arzu Sabancı Summer Glow Likit Allık kullan. Yanaklarına küçük bir miktar uygulayıp parmak uçlarının sıcaklığıyla veya bir sünger yardımıyla nazikçe dağıtman yeterli.
💡 Işıltı sırrı: Çok daha doğal ve ıslak bitişli bir ten için likit bronzer’ını günlük güneş kreminle ya da hafif yapılı nemlendiricinle karıştırarak tüm yüzüne uygulayabilirsin. Anında "kendi cildin ama daha canlısı" efektini yakalayacaksın!
💄 Adım 2: Yazın en iyi dudak kombosu
Yazın dudaklarımızda canlı ama doğal bir parlaklık seviyoruz. Sosyal medyanın o popüler dudak görünümünü yakalamak ise sadece iki pratik adımla mümkün:
Çerçevele: Yumuşacık ve akıcı dokusuyla çok kolay sürülen Pastel x Arzu Sabancı Summer Glow Dudak Kalemi ile dudak hatlarını çerçevele.
Doldur ve Parlat: Çerçevenin içini ise incecik ve hafif yapısıyla dudaklara pürüzsüz bir his veren Pastel x Arzu Sabancı Summer Glow Ruj ile doldurarak dudak kombonun tamamla. Dudaklarla saniyeler içinde bütünleşen bu formül, gün boyu konfor sunar.
💋 Hacim hilesi: Dudak kalemini sadece dudaklarının tam orta üst (Cupid's bow) ve alt orta kısımlarına hafifçe taşırarak sür. Bu küçük göz yanılması, dudaklarını anında daha dolgun gösterecek!

🧴 Adım 3: Tepeden tırnağa ışıltılı bronzluk
Doğal yaz ışıltısı sadece yüzümüzle sınırlı kalamazdı! Saçlarında ve vücudunda ışıltılı, bakımlı ve yaz güneşini yansıtan bir görünüm yakalamak yazın en havalı trendi.
Pastel x Arzu Sabancı Summer Glow Yüz, Vücut ve Saç Işıltılı Kuru Yağ’ı dekolte bölgene, omuzlarına ve köprücük kemiklerine uygulayarak cildini besleyip nemlendirirken arkanda etkileyici bir yaz kokusu bırak. Bu ışıltıyı, Pastel x Arzu Sabancı Summer Glow Vücut Fırçası ile tenine eşit ve kontrollü şekilde dağıtarak lüks bir deneyim yaşayabilirsin.
💡 Çok amaçlı kullanım: Fırçada kalan hafif yağı saç uçlarına yedirerek güneşten kurumuş saçlarına anında sağlıklı bir parlaklık kazandırabilir; dekolte bölgesinde “glazed donut” ışıltısını yakalamak için de kullanabilirsin.
💅 Adım 4: Tırnaklarda yaz enerjisi
Yaz makyajını tamamlayan en önemli detay kesinlikle tırnaklar!
Sedefli beyazdan açık yeşile, romantik liladan bebe mavisine, nar çiçeğinden sıcak açık kahve tonlarına uzanan Pastel x Arzu Sabancı Summer Glow 3’lü Oje Setleri ile tüm gün yaz enerjisi seninle!
Aradığın tüm yaz ışıltısı şimdi tek bir koleksiyonda: Pastel x Arzu Sabancı Summer Glow!
Arzu Sabancı'nın zarif tarzı ile Pastel'in yenilikçi dünyasını bir araya getiren sınırlı sayıdaki Pastel x Arzu Sabancı Summer Glow Koleksiyonu makyaj çantanın yeni yıldızı olmaya aday. 🌟
✨ Bazı ışıltılar yalnızca bir mevsime değil, bir yaşam stiline aittir. Sen de Pastel x Arzu Sabancı Summer Glow Collection ile yazın enerjisini makyajına taşı!
Peki, senin bu yaz mutlaka denemek istediğin makyaj trendi hangisi? Bu rutindeki favori ürününü cevaplarda paylaşmayı unutma. 😍👇
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Merhaba öncelikle hoş geldiniz. Ben Pastel marka kullandım ürünleri gayet iyi ve kalitelidir tavsiye ederim ancak devamlı kullanmıyorum daha çok devamlı kullandığım ürünleri tercih ederim. Ben yaz makyajında doğal ışıltılı bronz teni yakalamak için öncelikle fondöten yerine hafif yapılı renk eşitleyici bir BB krem veya nemlendirici baz tercih ediyorum ardından elmacık kemiklerimin üzerine ve burun ucuha hafifçe uyguladığım likit bir aydınlatıcı ile güneşte kalmış gibi taze parıltıyı veriyorum. Bronzluk etkisini artırmak için ise toz ürünler yerine krem formda bir bronzer kullanarak tenimle tamamen bütünleşmesini sağlıyorum böylece cildimde makyaj varmış gibi değil sanki kendiliğinden güneşten hafifçe öpülmüş gibi doğal bir duruş elde ediyorum. Dolgun dudak görünümü için ise işe öncelikle dudaklarımı nude yani ten tonlarda bir dudak kalemiyle çok hafifçe dıştan çerçeveleyerek başlıyorum, ardından içerisini parıltılı ve hafif dolgunlaştırıcı etkisi olan nemli bitişli bir gloss ile tamamlayarak hacimli ve taze yaz imajını yakalıyorum. Bu arada Arzu hanıma da buradan selamlarımı iletiyorum.❤️
bu yaz en çok denemek istediğim makyaj trendi kesinlikle doğal ve parlak duran makyajlar oluyor çünkü hem daha fresh görünüyor hem de günlük kullanım için çok daha rahat geliyor bana ağır makyaj yerine cildin sağlıklı ve canlı görünmesini sağlayan hafif ürünleri daha çok seviyorum özellikle hafif pembe tonlarda allık biraz aydınlatıcı ve doğal duran dudak ürünleri bu tarz makyajı bence daha güzel tamamlıyor benim bu rutindeki favori ürünüm ise kesinlikle likit allık çünkü yüze çok canlı ve tatlı bir görünüm katıyor hem kolay uygulanıyor hem de gün boyu doğal duruyor o yüzden bu yaz en çok kullanacağım ve denemeye devam edeceğim makyaj trendi kesinlikle doğal ışıltılı ve pembe tonların ağırlıklı olduğu makyajlar olacak
Ten: Pastel Show Your Glow Likit Aydınlatıcı ile Pastel Cream Bronzer'ı elmacık kemiklerine karıştırarak sür. Fondötensiz, anında doğal bronz ışıltı!
Dudak: Dudaklarını kahve-nude bir kalemle çerçevele, ardından Pastel Plump Up Lip Gloss ile dudağın tam ortasına hacim kat.
İki adımla yaz makyajı hazır!
Arzu Sabancının ürünleri çok güzel ama henüz denemek nasip olmadı
Islak bitişli bir güneş kremi üstüne likit bronzer at, dudağa da çerçeve artı gloss yaparsın, mentollü gloss da olur. Bu böyle yapılır işte 🤷🏼♀️
Bu arzu sabancı serisinin likit farını aldım görselde bulunan likit fardan. Rengi, ışıltısı ve sürümü çok güzel. Çok pratik oluyor ✨💖🧡🤎
Yazın ten makyajı olmuyor akıyor durmuyor zaten yüzde birde nemli bölgede yaşıyorsanız hiçbir şey yapamazsınız zaten
Yaz makyajında bence olmazsa olmazı highliter ve allık bronzerde olurr ama illa dudak kalemiyle falan çil çil yapılması gerek ya
Bb Krem göz kalemi hafif toprak rengi ruj güneş kremi tabi olacak
Ürünleri kullandim. Çok iyi ve kaliteli. Herekese tavsiye ederim
Yazın ten makyajı olmuyor ya hemen akıyor
KS bizede gönderse bizde yapak dediklerini
Ruj Maskara Yeterli Olur Bana
Harika bir yazı olmuş elinize sağlık
Eyleyner tabiki çekince gözlerim çok güzel oluyor
Çok güzel olmuş teşekkürler
Bence rare ürünleri uygun o dediklerine
Erkekler Ne Diyor
Güzel paylaşım ve güzel ürünler teşekkürler. bunlarla birlikte sağlıklı vitaminler de kullanmak önemlidir. hepsine bakılması lazım.
Her makyaj herkese gitmez kimine göre de çok güzel oluyor. Sanırım abartmadan
Tercih senin açk pastel renk
Dolgun dudak görünümü için kaliteli ürünler kullanılmalı
Zaten gerekli bilgileri vermişsin
Abartılı makyajı hiçbir kadında sevmiyorum
Makyaj yapmıyorum soru bizlik değilmiş 😅
Hmm iyiymiş olabilir yani
Bence çok ama çok iyi olur