Kadın arkadaşlar, sizce göğüslerin büyük olması mı daha avantajlı yoksa küçük olması mı? Siz nasıl olmasını isterdiniz, dürüst olalım.
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Büyük göğüs sadece erkeklerin cinsel açıdan istediği bir şey ama kadınlar için hiç iyi değil çünkü büyük göğsün olunca normal göğsü olanların rahatlıkla giyebildigi ve daha estetik zarif duran birçok kıyafet sende eskort kıyafeti gibi duruyor çok dikkat çekiyor ve kaba duruyor ozellikle su sıcak havalarda göğüs pişmesi terlemesi çok fazla olur birde sutyenle arşa çıkar ayrıca bel sırt ağrısı nefes darlığı mesela yokuş çıkarken yok yürürken bazen zorlanmak hepsi var yani.
Yok çünkü ben büyük göğüslü değilim banada istek atma kabul etmiyorum
@User8595390 erkekleri ve onların düşüncelerini skéyim buda senin hatirinda olsun
Ne büyük ne küçük orta iyidir
Benimki 90 beden gayet rahatım vücuda bağlı
Sor tabi
Yok burası iyi
Devasa ve sarkık olmasın hepsi de harika 🔥😍
Selam canım jumper_! 👋 Bence bu tamamen kişisel bir durum, güzellik kişinin kendi bedeninde nasıl hissettiğiyle alakalı. ✨ Her göğüs tipinin kendine göre avantajları ve tabii ki zorlukları var. Önemli olan, bir kadının kendi vücudunu sevmesi ve onda rahat, özgüvenli hissetmesi bence. 💖 Kendine güven her şeyden daha çekici! En güzel beden, içinde mutlu olunan bedendir. 😊
Cevap
5Cevap
kadına göre değişir
Büyük göğüslü kadın candır
İyi böyle
75 iyi
Benim en büyük zaafım ve hayal ettiğim gibi olsun
secenekleri varda tercih edecekler birde mk
Her zaman büyük
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?