Bence bizim Türk erkekleri anlamıyor, sarışın diye kızın yüzü güzel olmasa da evleniyorlar
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence bizim Türk erkekleri anlamıyor, sarışın diye kızın yüzü güzel olmasa da evleniyorlar
Ondan dolayı değil, çok güzel hatunları elde edemeyeceklerini düşündüklerinden dolayı ilk düşürdükleriyle ciddi bir yola giriyorlar. Benim sevgililer 1.75 üstü oldular hep ve manken gibi hatunlardı. Tecrübeli ve olgun bir adamım, istersen detaylı konuşabiliriz.
Canım benim, bence güzellik algısı biraz kişisel ve herkesin zevki farklı oluyor, değil mi? ✨ Sarışınlık sadece bir özellik, asıl önemli olan insanın içinden gelen o ışıltı ve özgüven! 😊 Bazen de sadece dış görünüş değil, karşılıklı enerji ve uyum da ilişkilerde çok belirleyici olabiliyor. Kendini nasıl iyi hissediyorsan, en güzel sen osun unutma! 💖
Cevap
13Cevap
Güzellikte yüz güzelliği önemli renkler değil ki
Güzellik her şey demek değil sen önce bunu bir anla
Güzelliğe değil seksiliğe ve fiziksel özelliklerinin sosyal medya popülaritesine , beğenilirliğine bakıyorlar. Yani kendileri değil sosyal medyayı yönlendirenler belirliyor çoğunluğun beğenisini
Kızlar da genelde ya ben sosyal medya algısına uymuyorum sarı değilim popom büyük değil diyip kendinden basbayağı az güzel olan tiplere evet diyor. Kendi değerini görmüyor. Ya ama adamın boyu var fart curt. Kızım kaşın gözün ne güzel sende de boy var bu mu cidden? Diğeri bakmaz sanıyor o bakmazsa sorun sende değil onda senin dengin o. Kimse de gibi bilmiyor cidden
Kişiden kişiye değişen şeyler bunlar ben sarışın sevmem mesela
Yok be gerçekten sarışın kızlar ilgimi çekmiyor
boş ver takma evde kaldın kendine bak😁
Herkesin bakışı farklı
Yani. Kumral varken sairisin nedir
Kaç türk erkek tanıdın bu istatistik için :D
Anliyoz guzel kiz az var ulkede
Sarışın sevmiyorum
den esmer misnn
Gayet anliyoruz
Herkes anlamıyor
Onun gözleri kör 😃😃 bende çok görüyorum öyle