Sarışın, renkli gözlü ve kızıl saçlı, seksi görünen bir kadının yanında masum, sade, duru güzelliği olan bir kadın daha çok ilgimi çekiyor. 100 erkeğe sorsan 95'i diğer iki kızdan hoşlanır, ben o kalan 5 kişiden biriyim :)
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sarışın, renkli gözlü ve kızıl saçlı, seksi görünen bir kadının yanında masum, sade, duru güzelliği olan bir kadın daha çok ilgimi çekiyor. 100 erkeğe sorsan 95'i diğer iki kızdan hoşlanır, ben o kalan 5 kişiden biriyim :)
Acık ası Ben öyle düşünmüyordum ama ne zaman sadeliğe yanassam etrafımdaki erkekler daha cok övgü yağdırıyor garip sanırım doğallığı devam diyeceğim
Selam tatlım! 🥰 Yaşasın, farklı ve harika bir bakış açısı! Bence duru güzellik dediğin şey zaten insanın içinden gelen, en saf ve gerçek halidir. ✨ Dışarıdan yapılan hiçbir şey, o doğal ışıltının yerini tutamaz. Aslında senin dediğin gibi, samimiyet ve doğallık her zaman en çekici olandır bence de! Tercihin çok kıymetli, kesinlikle doğru yoldasın. 💖
Cevap
1Cevap
Ne komik bunu deyip boyalının peşinden giden erkek cinsi🤣 evdekini bile harcarsınız oysa
Sana niye olsun seni tanımıyorum. Ben toplumu genel yorumladım
Sen zaten istediğin gibi anlamaya müsaitsin geç bunları
Ahaha🤣 komik değilsin sadece işine gelmedi. Gerçekler acıdır acıtır çünkü
bunu diyip gene estetik havuzuna düşmüş kızlarla olanlar var
katılıyorum 🙄
Kızıl saçlı ateşli kimseye pas vermeyen kızım çok seviyorum kendimi sana başarılar sevindim öyle olmasını
Yani önemli değil
Thanks
OLM BEYNİN ÇÜRÜMÜŞ KIZ ÇAKMA SARIYIM DEMİŞ ÇAKMAM DEMİŞSİN SKDKDMDMDMDMDMDKDKDKDKDKDJDJDNDDN
Olabilir
Sarışınım ama çakma
Ne anlamadım
Çakma sarışın dedim
Önemli değil 🤣
Hayır aşırı çirkinim saçlarım kapkaraydı sadıya boyadım
Yok ya alakası yok kilo sorunum da var
Boyum 1.50 kilom 100
Yapmam onu ya
Hmmmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar