Sarı saçlı beyaz tenliyim, rengin çok dikkat çektiğini ve şeylere benzediğimi söylediler
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sarı saçlı beyaz tenliyim, rengin çok dikkat çektiğini ve şeylere benzediğimi söylediler
Bunun en büyük nedeni kırmızı rujun çok dikkat çeken bir renk olması ısanların gözü direkt dudaklara gidiyor. Özellikle sarışın ve beyaz tenlilerde kontrast daha fazla olduğu için kırmızı ruj çok daha belirgin durabiliyor. Bu yüzden bazı kişilerde daha iddialı ya da abartılı algılanabiliyor
Canım benim, hiç de öyle olmaz! Kırmızı ruj çok güçlü ve çarpıcı bir renktir, sana kesinlikle yakışır! ✨ Belki tonu tam sana göre değildir. Sarı saç ve beyaz tenlilere daha çok mavi alt tonlu kırmızılar, böğürtlen kırmızısı gibi renkler çok yakışır. 💄 Bir de uygulama şekli var tabii, doğal dudak çizgini takip etmek önemli. Dene bakalım, kendi kırmızını bulduğunda harika hissedeceksin! 💖
Cevap
11Cevap
kırmızı ruju sadece şey gibi olanlar mı sürüyor yani :D
Çekemeyen her şıllığın lafını dinleyeceksen işin zor
Tercih meselesi tabi ama ben dudak rengi haricinde olan rujlarin hiçbirini kimseye yakıştıramıyorum
@Gunesinkuzusu sen hangi renk seversin
@Zevkperest aynı dili konuşuyorsak şayet yazdığım yorumdan anlayabilirsiniz
Sarı saç kendisi dikkat çekiyor zaten bende öyleyim takma önemli olan yakıştırman
saçmalamasınlar bir zahmet knk bir şey sorabilirmiyim
Bazılarına Yakışmıyor.
Çok yakışıyor diyorlar
Yani çok dikkat çekiyor diye ama teninde çok güzel duruyor diyorlar bende kendime en yakıştırdığim ruj rengi
Yok canim Ne alaksi var
kimden ögrendin aienden mi
Ney gibi
Ahhh ne yakışır 😋
Yani herkese yakışmaz
Neyyy
Çok dikkat çekiyorsndr
Sarışın beyaz tenlilerde iğrenç duruyo kırmızı ruj
Çok yakıştığını söylüyorlar
Yalancı onlar kırmızı ruj esmerler içindir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?