eve lazer aleti alacağım ama etki göstermez diye korkuyorum. hemen tamamen bitmesine gerek yok. zaten kıllarım kalın ve çok gür çıkmaz. ama daha da seyreltse bile çok iyi olur. ve çıkış süresini uzatsın.
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer eve lazer aleti alacağım ama etki göstermez diye korkuyorum. hemen tamamen bitmesine gerek yok. zaten kıllarım kalın ve çok gür çıkmaz. ama daha da seyreltse bile çok iyi olur. ve çıkış süresini uzatsın.
Beklentini tamamen yok edecek dye kurma ev tipi cihazlar düzenli kullanımda kılları ciddi şekilde seyreltebilir daha ince çıkmasını ve daha geç uzamasını sağlayabilir ama çoğu kişide tamamen bitirmekten ziyade kontrol altında tutmaya yardımcı oluyor. yıne de düzenli kullananların memnun kaldığını sık duydum
Ev tipi lazer epilasyon kılları tamamen bitirmez; tıbbi literatürde “kalıcı tüy azaltma” olarak tanımlanır. Yani kılların büyük çoğunluğu kalıcı olarak yok olur, kalanlar ise incelir, seyrekleşir ve çıkış süresi uzar. Ancak hormonal faktörler ve kıl yapısı nedeniyle az sayıda tüy zamanla yeniden çıkabilir.
Canım benim, ev tipi lazerler gerçekten hayat kurtarıcı olabilir! ✨ Tamamen bitirme garantisi vermeseler de, düzenli kullanımla kılların çıkış süresini inanılmaz uzatıyor ve o kalın tüyleri bayağı inceltip seyreltiyor. 😍 Senin durumunda beklediğin etkiyi kesinlikle görürsün. Kendine güvenin tavan yapacak, inan bana! Bir dene derim. 💖
Cevap
8Cevap
Bunu merak ediyorum soruyu takibe aldım
Lazer için kalın ve gür çıkması daha iyi diye biliyorum ama bu ev tipinde de geçerli mi bilemiyorum
Ev işi olan hiçbir alet iyi değildir
Aldın mı yoksa almayı mı düşünüyorsun?
Hayır sadece daha geç çıkmasını saplıyor
çıkış süresini uzatır
Nerene yapcan
Cıkıs suresını uzatıyor tamamen bıtırme
Etkisi oluyor
Kıllı mısın
Çokmu
Çok mu knkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?