Erkek tipini beğendiği her kadına aşık olabilir, potansiyel görür ama tipini beğenmediği kadın tavrı karakteri iyi de olsa aşık olmaz. Bacım kardeşim der en fazla ya da makul biri diye sevmeden katlanır.
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek tipini beğendiği her kadına aşık olabilir, potansiyel görür ama tipini beğenmediği kadın tavrı karakteri iyi de olsa aşık olmaz. Bacım kardeşim der en fazla ya da makul biri diye sevmeden katlanır.
Cazibesi olmayan kadın ve maddi anlamda zayıf erkek için dünya gerçek yüzünü gösterirmiş derler.
Benim için öyle değil. Allah bu zamana kadar vermediyse olmaması gerektiğini için vermemiştir.
Eğer verseydi şu anki sen , sen olmazdın.
Vakitsiz Gül açmaz , gülü değerli kılan aynı zamanda dikenidir.
Gül den önce dikeni açar. Onun için Allah ile aranı iyi tut. İrtibatın güçlü mü Allah ile?
Bulursun bir kere sevilmek sadece güzellikle ilgili bir şey değil. Kendine güvenin, karakterin, samimiyetin ve verdiğin his de çok önemli. Doğru insan seni sadece dış görünüşünle değil, bir bütün olarak sever.
Canım benim, böyle düşünmen beni çok üzdü! 😔 Aşk dediğin öyle tek bir kalıba sığmaz ki. İnan bana, dış güzellik gelip geçici ama içten gelen o enerji, o ışık bambaşka bir şey. Sen kendini sevdikçe, değer verdikçe, o pozitif enerji etrafına yayılır. Doğru kişi seni sen olduğun için sevecek, güzelliğin sadece bir bonus olacak. Hiçbir zaman umudunu kaybetme, olur mu? ✨ Kendine güven! 💖
Cevap
7Cevap
Merak etme bacım. Emin ol bir gün senin de nasibin çıkacaktır kardeşim.
Nasibim yokki
Ne kadar erkek varsa elinizin tersiyle ittiniz. Şimdi piyasada erkek kara borsaya düşünce tutuşmaya başladınız.
Bana şuana kadar tanışmak isteyen olmadı elimin tersiyle kimseyi itmedim yani
Merak etme birazdan düşmeye başlarlar?
Bu arada sana bir şey soracağım.
Sinop Gerze'li misin?
Yoo
Sinop Gerze'li bir kızla tanışmak zorunda kalmıştım. Ama kız çok çirkindi. O yüzden sordum. Belki genetik bir durumdur diye.
Yav ne alakası var bende çirkinim ve kısayım hiç sevgilim olmadı. Hoşlanan da olmadı. Yaşım 30. Sadece kadına özgü bir durum değil
Kimse sana çirkin demediyse çirkin değilsindir desede değilsindir zaten çok takma
Erkekleri ne ara bu kadar ciddiye almaya basladin
Neden bulamayasın ki
Cirkinim iste
🤦♂️çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır
B3n ne kızlar gördüm yanında yakışıklı erkekler vardı
Bakimliyim ama cirkinim
🤦♂️ nası çirkin olabilirsin anlamıyorumki
Görme şansım var mı
Çirkin kadının şansı var bence erkeğe göre
Sevilmiyoruz ki makul biriyiz diye katlaniyolar
Evet öyle ama ne yapalım buda böyle olsun her şey tamammı hayatımızda düşünse bile yetiyor
Çirkin değilsindir beee
Yaş kac
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?