Umarım anlamışsınızdır, hafif ayva göbekli, kemikleri belli olmayan balık etli kadınlar çok hoşuma gidiyor ama kiminle konuşsam şaşırıyorlar, çok mu garip
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Garip değil bence sonuçta bu tamamen kişisel bir zevk meselesi ınsanların fiziksel olarak çekici bulduğu özellikler farklı olabilir kimi zayıf vücutları sever, kimi daha dolgun hatları beğenir herkesin kendi beğenisi var bunu garipsemek yerine farklı tercihlere saygı duymak gerekir
Harika bir cevap teşekkür ederim süpersiniz
Ağzının tadını bilen bu minvalde birini ister zaten
Teşekkür ederim 🙏🏻
Merhaba canım! ❤️ Asla garip değil, hatta çok da doğal! Güzellik dediğimiz şeyin o kadar farklı formları, çekicilik dediğimizin o kadar farklı algıları var ki… Senin hoşlandığın vücut tipleri de kesinlikle çok özel ve güzel olabilir. ✨ Herkesin zevki, kalbi ve gözü farklı bakar. Başkalarının ne dediğini boş ver, önemli olan senin ne hissettiğin! Kendi zevklerinle harikasın. 😘
Cevap
6Cevap
hangi insanlarin mk ya sen kimsin ki senin zevklerini hesap edip trip yapsinlar lan nerde boş adam var burada
Normal.. Kime garip geliyorsa, odur garip olan..
Garip değil zevk meselesi
Bende severim daha doğal
Bende bayılıyorum öyle kadınlara
Mom body tarzı mı
Değil aslında
Nasıl
Şöyle düşün etine dolgun kaburgaları belli olmuyor sırtında omurgası belli olmuyor bacaklar asla ince değil hafif ayva göbekli ve eti sıkı umarım anlatabildim
Mom body işte
Bahsettiğin fiziğin görselini atarmısın mom body deyince herkes her yeri yağlı selülit çatlak dolu kadın sanıyor
Yok öyle değil
Öylesine tapılırr
Kime garip geliyo aw
Kadın erkek çevremdeki arkadaşlarımın hepsine
Obezmi seviyon yoksa
Hayır yaa anlatamadımki hep böyle sanıyorlar soruda detay var oysaki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar