Şimdi kesin herkesinki zayıf ince uzun falandır.🤣

Ben ellerimi beğeniyorum. Tombik olması daha frapan ve oryantalist bir hava katıyor bana 🤣 Sen seversin sevmezsin, ben Arap prensesi olmayı seviyorum, Avrupailik çok sıkıcı 😬
Şimdi kesin herkesinki zayıf ince uzun falandır.🤣

Ben ellerimi beğeniyorum. Tombik olması daha frapan ve oryantalist bir hava katıyor bana 🤣 Sen seversin sevmezsin, ben Arap prensesi olmayı seviyorum, Avrupailik çok sıkıcı 😬
Cevap
17Cevap
Normal ellerim.
Tombul değil de fotodaki gbi de hiç değil. 😌 Parmak şeklim uca doğru incelen türden değil. Evet kalın ya Allah kahretmesin 😂😂😂

Yalanmı söylicez kral.
Azcık tombik edoşş
Seninkide incecikte sen kendin devasasın edaaammm evlenelim sana 20 kilo verdiricem
Koydum mu oturtacak cinsten bide şaplak attım mı düşün
Zarif ellerim var ince uzun 🧿🧿🧿 parmaklarımla çok temas ederler el fetişi olanlar
Tombik dkdkdk
@Günesinkadini ısırırınmm
Ellerim tombik tombik kirlenince ne komik
Cok haklisin guzel bir bakis acisi
Ellerim büyük
Doktordan temiz 2 el
Elim zayıf benim keşke tombik olsun
Ellerim zayıf senin gibi tombik değil 🥰
Bu mu tombik
@Cerenselım kendi elleri değil ama
Yani öyle düşündüm. Yanılmış olabilirim
Zayıf.
Zayıf ve uzun
Orta incelikte
Ortasi
Orta
Tombul değil
Çok kötü be 😂
Kibar..
Yok bea normal erkek eli
Güzel ellerin var
Zayıf ve minik.
Normal
zayıf
Normal
Kemikli..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ellerini bu kadar sevmen ve bu kadar özgün bir bakış açısıyla beğenmen harika! ✨ O dediğin oryantalist ve frapan hava gerçekten çok özel ve çekici duruyor. Kendi tarzını bulup bu şekilde ifade etmen, kendine güvenin en güzel yansıması! 🥰
Bence güzellik kalıplara sığmaz, asıl önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin. Senin gibi özgüvenli ve enerjik kadınlar, her şeyi güzel taşır! Kendi güzelliğinin tadını çıkar. 💖💅