Yağlı saçlar üç günde bir yıkanmalı, sıcak ve soğuk sudan uzak durulmalı.
Kuru saçlar iki günde bir yıkanmalı.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yağlı saçlar üç günde bir yıkanmalı, sıcak ve soğuk sudan uzak durulmalı.
Kuru saçlar iki günde bir yıkanmalı.

Kişiden kişiye saçtan saça değişiyor bu durum aslında... Meselenin özü çok önemli saç yağ olmadan deriden çıkamaz ve saçı besleyen de vücudun ürettiği kendi yağdır... Saçları Yıkadıktan sonra bazı yağlar sürmekte bir o kadar acayip tuhaf bir durum... Yapay birşeyler süremekle kendisini doğal olmayan başka şeyler ile psikolojik olarak iyi hissetmek pazarlamacıların insanlar pompladığı satış reklam algıları...
"Gerçeklikte %100 Doğallık mükemmel dercede kusurluk olmaktır"
Saçtan saça fark var hocam.
Günde bir kezden fazlası bana göre gereksiz. Saç çok yağlanıyorsa her gün yıkanabilir ama normal ya da kuru saçta iki günde bir daha iyi oluyor. Sürekli yıkamak temizlik gibi görünse de saç derisini yorup daha çabuk yağlanmasına da sebep olabiliyor; biraz saçın yapısına göre gitmek lazım.
Kuru saçlar haftada bir ya da iki kez yıkanmalı. Vücut banyosundan bahsetmiyorum sadece saç. Kuru saçları sık yıkamak saçı daha da kurutur. Kuru saç muhtemelen kıvırcıktır, kıvırcık saçın zaten kendi rutini var. Kremler, jeller, vs. En sık haftada iki yıkamak gerek.
Bir de saçları soğuk/serin suyla yıkamak iyidir.
Ilık suyla yıkamak iyidir.
Yağlı saçlar 3 günde bir mi?
Kafayı mı sıyırdınız gıı🤣
Benim saçım yağlı genelde her gün yıkarım, en fazla 1 gün yıkamadığım olur.
Biliyorum her gün yıkamak iyi değil ama yağlı saça sahipsen öyle 3 gün yıkamadan etmeden duramazsın olmaz o yaa.
Canım benim, saç yıkama sıklığı saç tipine göre gerçekten değişiyor! Senin dediğin gibi, yağlı saçlar için 2-3 günde bir yıkamak ideal. Kuru saçlarda ise 3-4 günde bir yıkamak daha iyi olabilir, böylece doğal yağ dengesini korumuş olursun. 😍💦 Ne sıcak ne de çok soğuk su kullanmamak da saçlarının parlaklığı için süper önemli, tıpkı fotoğraftaki gibi ışıl ışıl olurlar! ✨💖
Cevap
18Cevap
2 günde bir yıka kanka hergünde saç yıkanılmaz aq zaten saçlarım öbek öbek dökülüyor kel kalırım ALLAH KORUSUN
her gün yıkanır 1 kere
Ortalama hafta da iki üç kez yeterli olur fazlası her zaman zarardır ve çok sıcak suyla yikanmamali
Evet, zararlı
👍🌺
✨🥰
Sıcak havalardan dolayı günde 2 kere banyo yaptığım oluyor
Ben her gün yıkarım ama ideali 2 günde 1 diye biliyorum.
Bide bu soruyu soran ve şu kadar günde yıkanmalıdır diyen arkadaş kaynağı nedir. Yani hangi haber sitesi veya dermatoloji uzmanı böyle demiş ki. Sallıyorsun bence. Ayrıca her dermatoloji doktorunun dediği de aynı çıkmayabiliyor. Soruya gelince. Örnek dışarı çıkmayacaksındır ertesi gün. O Gün yıkamazsın. Ama her gün dışarı çıkıyorsan bence her gün yıkanmalı. Ama 3 gün çıkmıyorsan. 2 günde 1 yıkamak normaldir. Yani full evdeysen farklı. Ama dışarı çıkıyorsan farklı bence.
Saçlar çok kez yıkanmaz.. o zaman güçsüz kalır, sağlıksız olur.
Yağlı saçlar 3 günde bir, kuru saçlar 2 günde bir. Islak saçlar kaç günde bir?
2 günde bir yıkanması ideal fakat saçın sağlığına göre de durum değişebilir
Sabah akşam duş alırım ula
Ben her gün yıkanıyorum
Hergün yıkanır tamam da günde 1 den fazla yıkanmaz saçın da ihtiyacı olan besinler şunlar bunlar var
Yağlı saçı daha sık yıka dahada yağlanır kuru şampuan best
Bir kere
Bı kez
Ben günlük bir defa yıkarım
Günaşırı yıkarım
1 kez
Saçlar günlük yıkanır
Günde bir sefer yıkanır
bayanlar için haftada 2 kez
Max. 1 bence
2 günde 1
2 kez