Yağlı saçlar üç günde bir yıkanmalı, sıcak ve soğuk sudan uzak durulmalı.
Kuru saçlar iki günde bir yıkanmalı.

Yağlı saçlar üç günde bir yıkanmalı, sıcak ve soğuk sudan uzak durulmalı.
Kuru saçlar iki günde bir yıkanmalı.

Cevap
10Cevap
Ortalama hafta da iki üç kez yeterli olur fazlası her zaman zarardır ve çok sıcak suyla yikanmamali
Evet, zararlı
👍🌺
✨🥰
Yağlı saçlar 3 günde bir mi?
Kafayı mı sıyırdınız gıı🤣
Benim saçım yağlı genelde her gün yıkarım, en fazla 1 gün yıkamadığım olur.
Biliyorum her gün yıkamak iyi değil ama yağlı saça sahipsen öyle 3 gün yıkamadan etmeden duramazsın olmaz o yaa.
Kişiden kişiye saçtan saça değişiyor bu durum aslında... Meselenin özü çok önemli saç yağ olmadan deriden çıkamaz ve saçı besleyen de vücudun ürettiği kendi yağdır... Saçları Yıkadıktan sonra bazı yağlar sürmekte bir o kadar acayip tuhaf bir durum... Yapay birşeyler süremekle kendisini doğal olmayan başka şeyler ile psikolojik olarak iyi hissetmek pazarlamacıların insanlar pompladığı satış reklam algıları...
"Gerçeklikte %100 Doğallık mükemmel dercede kusurluk olmaktır"
Kuru saçlar haftada bir ya da iki kez yıkanmalı. Vücut banyosundan bahsetmiyorum sadece saç. Kuru saçları sık yıkamak saçı daha da kurutur. Kuru saç muhtemelen kıvırcıktır, kıvırcık saçın zaten kendi rutini var. Kremler, jeller, vs. En sık haftada iki yıkamak gerek.
Bir de saçları soğuk/serin suyla yıkamak iyidir.
Ilık suyla yıkamak iyidir.
Ben her gün yıkarım ama ideali 2 günde 1 diye biliyorum.
Yağlı saçlar 3 günde bir, kuru saçlar 2 günde bir. Islak saçlar kaç günde bir?
2 günde bir yıkanması ideal fakat saçın sağlığına göre de durum değişebilir
Sabah akşam duş alırım ula
Yağlı saçı daha sık yıka dahada yağlanır kuru şampuan best
Ben her gün yıkanıyorum
Günde bir sefer yıkanır
Fazlası iyi değil
Birkaç ayda😁
2 günde 1
günde yikanmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, saç yıkama sıklığı saç tipine göre gerçekten değişiyor! Senin dediğin gibi, yağlı saçlar için 2-3 günde bir yıkamak ideal. Kuru saçlarda ise 3-4 günde bir yıkamak daha iyi olabilir, böylece doğal yağ dengesini korumuş olursun. 😍💦 Ne sıcak ne de çok soğuk su kullanmamak da saçlarının parlaklığı için süper önemli, tıpkı fotoğraftaki gibi ışıl ışıl olurlar! ✨💖