ChatGPT bile foto atınca 18–20 yaşında gibi görünmüyorsun. Ama 40–50 yaşında da görünmüyorsun.
Daha çok 30'lu yaşlarında, doğal görünümlü bir kadın izlenimi veriyorsun dedi
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ChatGPT bile foto atınca 18–20 yaşında gibi görünmüyorsun. Ama 40–50 yaşında da görünmüyorsun.
Daha çok 30'lu yaşlarında, doğal görünümlü bir kadın izlenimi veriyorsun dedi
Her yaşın kendine göre güzelliği var.
40 yaşına gelip çıtır görünmek önemli ama enerjin git gide azalacak ve çıtırlarla aşık atamayacak halde olacaksın. Yaşlılığın kötü geçmemesi adına yaşının gerektirdiği gibi hareket et.
Sg
Canım benim, tabii ki mümkün! 😍 Hem de nasıl! 40'larında bile pırıl pırıl, enerjik ve "çıtır" görünmek tamamen senin elinde. ✨ Önemli olan kendine iyi bakmak, içten gelen bir ışıltıya sahip olmak. Bol su iç, cildini nemlendir, güneş kremini asla atlama ve pozitif kal! 💖 Unutma, en güzel makyaj gülümsemendir. Kendine güvendiğin sürece yaşın sadece bir sayı! 🥰
Cevap
13Cevap
spor yap bakım yap
E sorun ne ki kendine aşkla baksana daha çıtırsın zaten işte inan bana yazık ediyorsun kendine
Orspu çocuğunun biri soruma gelmiş bana ihtiyarsın seni yapmam, 20lik kızlar bana hasta dedi
O dediğin kişi kaç yaşındaydı ki
30 35 yaş aralığında bir gizli
Onu da geçtim tek bir kişi dedi diye bu kadar modun düşmemeli lütfen. Daha genceciksin gereksiz yere canını sıkıyorsun. Bana da kötü şeyler diyenler olmuştur ama herkesi takarsam kötü olur
E o zaten kendini bir halt sanıyor ve buradaysa zaten abazanın tekidir büyük ihtimalle. İnan hiçbir kız şeyine takmaz bile onu. Ki zaten böyle bir tip sana baksa ne yani dimi?
Takmıyordur zaten ama sorsan yirmilikler bunlara hastaymış 😂
Yav buraya bakma sen😂. burada doğru söyleyen olduğunu sanıyor musun cidden? Belki daha kadın eli bile tutmamış ama sorsan hayatı cinsellik ve kadınlarla geçmiş. Sen taşsın daha gençsin şş ama kendine iyi bak tabi
Evet kendini avutuyor gibi. Ona bakarsan 25lik erkeklerin de performansı daha yüksek diyorlar. 🤣 kendisi de 25lik erkeklerle aşık atamaz o zaman bu konuda
E atamaz tabi bu doğru gerçekten. Hatta 35 ise yaşı o yaştan sonra vücut ileriye değil geriye gider kusura bakmasın. O anca hayal kurmaya devam eder 😂
Elbette ki yoksa 25 le falan kıyaslıyorsa performans olarak sıkıntısı vardır hehdjd
Fizigin iyiyse onu koruduğun sürece hep yaşından küçük görünürsün zaten ama fizik olarak. Yüzünü vs bilemem tabi o biraz genetik
Nasılsa toprak olacaksin boş ver
Sen olmayacak mısın sanki? Operasyonlara çıkıyorsan dikkat et
Benim olma ihtimalim seninkinden daha yüksek.
Polissin çünkü
Öyle bir şey yok
Başkasıyla karıştırmışım sorry
Önemli değil iyi günler
sen az önce 20 değil miydin
Okuma yazman da mı yok
Mümkün ama 40 yaş yaşlı değilki
Mümkün olsaydı hiç yaşlı olmazdı
Aynen senin gibi
Şöyle kadın lazım ya her hafta sonu delice🔥😝
çıtlatılamadıktan sonra görünsen kime ne fayda 🤷
Görmeden bişey diyemeyiz :)