Reelde ve sanalda hep böyleydi bu, gerçekten hep saklanıp kaçmaya çalışan tiptelerdi... keşke ne kadar güzel olduklarını bilseler
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Reelde ve sanalda hep böyleydi bu, gerçekten hep saklanıp kaçmaya çalışan tiptelerdi... keşke ne kadar güzel olduklarını bilseler
Cevap
7Cevap
Aynen genelde kendini çirkin bulanlar güzel çıkıyor. Kendini öve öve bitiremeyenlerde çirkin
Erkekler yarr benziyo ama kızlar övse de övmese de çok güzel 😌💅🏼
Aynen ya tam tersi çirkin olanlarda da aşırı bir özgüven var.
sessiz sakin olanlar nasıl oluyorsa ekstra güzeller..
Özgüven problemi olan insanda tip önemli değil
Bir tık özgüven sorunları var evet...
O sorunu aşsa tamam zaten ilgi görünce şımarabilir ama
Şımarmayı hak ederler emin ol
Tanıştır bir bakalım sndbdbdb o kadar övdün ki dmdndndn
Reklamcılıkda seni işe sokalım dbdbdbdb
Yav amaçları ego kasmak işte
Yok hayır cidden öyle tanıdıklarım vardı yemin ederim.. en yakın kız arkadaşım mesela çok tatlış güzel bi kızdı ama ne fotoğraf çekiniyordu ne de kimseyle konuşabiliyordu. Ruh gibiydi böyle... biri çıkma teklifi etti, beni seviyor olamaz dedi koz atak geçirdi inandıramadık ne kadar aslında güzel olduğuna ve çocuğun da yanına yakıştığına. Yani psikolojik olarak kendine yetemediğini söylüyordu zaten doktora da ara sıra gidiyordu terapiste... üzücüydü :(( ilgi çekenleri bilemem
Bence sacma bi arguman
Neden? Güzel olanlar zaten güzel ondan bahsetmiyorum, ama mesela aşırı kendini çirkin bulan kız arkadaşlarım vardı ama bir içim suydu mesela. Yani yerle gök birleşsin o inanmıyordu asla ne kadar güzel olduğuna... üzücü
Bende cirkin oldugumu dusunuyorum ve oleyim yani istisnai seyler olabilir
Lan saçmalama. Gayet iyisin ppden baktım gayet tatlış birisin kendine bu kadar acımasız olma. Biliyorum inanmazsın hatta hiçbişey dr ifade etmez ama bence öyle görüniyorsun kendinle barışık ol 🤗
Kral yillardir deniyorum ne yaparsam yapayim basaramadim inanmamak degilde gercekci gelmiyor ama tesekkur ederim
Vallahi ne bulamadın kendinde bilmiyorum ama umarım sende bulan kişi sana ayna olur da aslında ne kadar iyi olduğunu gösteriirrr. En zor şey kendini sevmek, biliriz aslında hepimiz
Evet kendimi sevemiyorum bilmiyorum nereye kadar bole gider
Seni yerimmm yerrr
Oyyy kuşummm
🥰🥰😘😘balımm
Gerçekten doğru biliyor musun
Güzel olanlar cidden çok güzel zaten ama bazı kız arkadaşlarımda maalesef travmadan dolayı olsa gerek onlara çevresi tarafından hep çirkin olduğu hissettirildiği için kendilerini çirkin ördek yavrusu sanıyorlardı... yani asla ama asla ikna edememiiştik onun güzel olduğuna. Fotoğrafını çekelim işte pp yap dedik ama yok hayır diyordu hep, görmesin kimse beğenmezler falsn diyordu 🥹 ama fıstık gibiydi canımm
:)
Müsait misin
Vaktin var mı yzablirm miyim
Katılıyorum
Olur öyle 😃
evet çok var
Pick me diyorlar
Pick me olanlar öyle değil genelde ama. Pick me olanlar her yerde kendini gösterirler benim bahsettiğim tipler gerçekten ne resim ne foto ne video hiçbir yerde yoklar. Olmak da istemiyorlar mesela niye diyorum çirkinim çünkü. Çocuk çıkma teklifi ediyor mesela eli yüzü düzgün yakışıklı o bana bakmaz sevmez miye sevsin ki diyor... birçok insanda var bu ama böyle güzellerden duymak tuhaf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o kadar haklısın ki! Bu durum beni de çok üzüyor biliyor musun? 😔 Bazen insanlar kendilerindeki o ışığı göremiyorlar, halbuki parıl parıl parlıyorlar! Keşke içlerindeki o güzelliği fark edip, aynaya daha sevgiyle bakabilseler. Herkes eşsiz ve harika! ✨ Kendine güvenmek en büyük güzellik sırrı! 💖