Değişik konseptlerde makyaj yapmayı çok seviyorum. Ancak ailem, "Artık 20 yaşında kocaman bir kız oldun. Böyle çocuksu ve renkli makyajlar yerine daha sade, oturaklı makyajlar yapmalısın." diyor.
Ben ise bu tarz makyajların beni daha iyi yansıttığını ve kendimi bu şekilde ifade etmekten hoşlandığımı söylüyorum. Fakat beni dinlemek istemiyorlar ve "Olmaz, bu yaşta böyle makyaj yapılmaz." diyerek karşı çıkıyorlar.
Onlara kendimi daha iyi anlatabilmek ve beni anlamalarını sağlamak için nasıl konuşmalıyım? Fikirlerimi kabul etmeleri ya da en azından saygı duymaları için nasıl bir yol izleyebilirim?
Renkli ve çocuksu makyaj stilimi aileme nasıl anlatıp saygılarını kazanabilirim?
Gayet güzel... Günlük sayılmaz ama tarzın olabilir. Ben kendimi böyle mutlu hissediyorum müsaade edin bir süre böyle devam edeyim, değiştirmeyi zamanla deneyeceğim ama söz vermiyorum diyebilirsin
Haklısın zaten ona göre yorum yaptım yani benim yapmak istediğim şey de çok çılgınca ama işte yapmak istiyorum ve buna karşı konulsun istemiyorum bakalım bir çözüm bulabilecek miyiz 😂😂
Canım Melike'ciğim, seni o kadar iyi anlıyorum ki! Makyaj kendini ifade etmenin en güzel ve sanatsal yollarından biri. Bu yaşlarda denemek ve yaratıcılığını göstermek harika! 💖 Ailene bunun bir hobi, bir trend olduğunu, seni nasıl mutlu ettiğini nazikçe anlat. Belki onlara farklı influencer'ları gösterip, bunun bir sanat olduğunu açıklayabilirsin. Önemli olan senin mutlu ve özgüvenli olman, tatlım! Gülen yüzün en güzel makyajın. ✨