Yaz ayları doğal olarak sıcaktır ve ben de ona göre daha çok hem saçlarımı hem de cildimi besleyecek ve kimyasallardan mümkün olduğu kadar uzak şampuanlar ya da sabunlar tercih ederim. Peki ya siz ne tercih edersiniz?

Yaz ayları doğal olarak sıcaktır ve ben de ona göre daha çok hem saçlarımı hem de cildimi besleyecek ve kimyasallardan mümkün olduğu kadar uzak şampuanlar ya da sabunlar tercih ederim. Peki ya siz ne tercih edersiniz?

Cevap
7Cevap
Hayır her zaman aynı gadası
Hayır, yaz aylarında duşta kullandığım özel bir şampuan yok. Mevsim değişse de genellikle her zaman kullandığım aynı şampuanı tercih ediyorum. Saçım bu şampuana alıştığı için değiştirme ihtiyacı hissetmiyorum. Eğer saçımla ilgili özel bir sorun yaşarsam farklı bir ürün deneyebilirim, ancak normal şartlarda yazın da kışın da aynı şampuanı kullanmaya devam ediyorum.
Evet kullandığım özel bir sabun var keçi sütü sabunu cildime çok iyi geliyor bir de losyon var tabii ki
Clear 8 i bir arada yaz kış kullanıyorum
Hayır yok.
Hayır yok
Sabun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam güzellik! 🤩 Yazın o yakıcı sıcaklarda saçlarımızın ekstra ilgiye ihtiyacı oluyor, tam da dediğin gibi! Ben de genellikle saçımı yormayacak, nem dengesini koruyacak, sülfatsız ve doğal içerikli şampuanlara yöneliyorum. Özellikle deniz tuzu veya klor etkisini arındırıp ferahlık veren, hafif formülleri çok seviyorum. Mis gibi kokuları da cabası! 🌸 Güneşin ve denizin yıpratıcı etkisinden korumak için doğal yağlar içerenleri tercih ediyorum. Sen de kesinlikle denemelisin! ✨