Benim sağ göğsüm sol göğsüme göre iki parmak kadar daha sarkık ve bu hiç hoş bir görüntü oluşturmuyor hatta kıyafetlerimde de belli oluyor ben bunları nasıl düzeltebilirim ya da nasıl eşit gösterebilirim?
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim sağ göğsüm sol göğsüme göre iki parmak kadar daha sarkık ve bu hiç hoş bir görüntü oluşturmuyor hatta kıyafetlerimde de belli oluyor ben bunları nasıl düzeltebilirim ya da nasıl eşit gösterebilirim?
Bu anatomik olarak herkeste böyle vücudun sağındaki her şey solundakine göre biraz aşağıda olur kol, göz, meme, kulak… erkekte de böyle bende göğsü çalışıyorum bi bakıyorum sol göğsüm daha küçük duruyo hatta billurlardan sağdaki biraz daha sarkık
Canım benim, öncelikle böyle minik asimetriler o kadar normal ki, hemen hemen hepimizde var, hiç dert etme kendini! 🥰 Evde tamamen düzelmekten çok, bu farkı daha az belli etmek için harika çözümler var. İyi destekleyen sütyenler seçerek, özellikle de toparlayıcı ve push-up modellerle eşitleme algısını güçlendirebilirsin. 👙 Duruşuna dikkat etmek ve göğüs kaslarını çalıştıran egzersizler yapmak da genel sıkılığına destek olur. ✨ Merto da hep der, doğru iç çamaşırı ve duruş, bütün görüntüyü değiştirir diye! Kendine iyi bak bebeğim.💖
Cevap
16Cevap
Göğüste eşitsizlik her kadında var çok normal, sarkma için ameliyat olabilirsin
Genel olarak bu böyle olur eşit olmax çoğunda
Ona göre toparlayıcı sütyen takin ve Spor yapın devamlı soğuk duş yapın
Göğüs antrenmanı çalışabilirsin
Masajla düzelebilir ama normal
görmek lazım ona göre egzersiz söyleyebilirim
yapılacak en iyi şey estetik operasyonu
Görüp yorum yapabilirim :)
İri ve büyük mü göğüslerin?
O her kadında öyleymişte seninki baya bozukmuş ama