Bacaklar kısa, gövde uzun veya tam tersi. Göğüsler dolgun, popo yok.. vs
Dikkatli bakınca orantılı olanlar çok değil gibi.
Mesela benim de kafam biraz büyük ama dışarıda pek belli olmuyor ama ben biliyorum 😉

Bacaklar kısa, gövde uzun veya tam tersi. Göğüsler dolgun, popo yok.. vs
Dikkatli bakınca orantılı olanlar çok değil gibi.
Mesela benim de kafam biraz büyük ama dışarıda pek belli olmuyor ama ben biliyorum 😉

Cevap
5Cevap
Benim orantılı
Kız olsaydın bu konuda uzun, uzun konuşurduk 😉
Göbeğim ayrı bir prenslik kurmasa, bacaklarım ebeme saymasa, totom özerklik ilan etmese fena değilim🙂
Genetik köken saglam ful orantı ama bizim komple akrabalar herkes böyle çocuğundan yaşlısına kadar herkes orantılı
Irkla alakalı sen has Türksün mesela kafan büyükse gercek Türklerin hepsinin kafası büyük oluyor
Allah böyle yaratmış. Beğenmemek ne haddimize 😅
Aynadaki benden😅
Dimi😂
🥂
Kendime bakınca sanki sadece göğüs dokusundan olusuyormusum gibi. Aynadaki şey' de ya da beynimde bir sorun var
Hepsi iyi şükür 🤲🤲
Çok orantılı , çok seksiyim, herkes beni silkmek istiyo
Wtf 😯
@DışlanmışBirisii beni görseydin sende silkmek isterdin hiç öyle şaşırma 😒
Bence Pembe Hesaplı Bir Erkeksin, Ayrıca Zina Yapmıyorum.
@DışlanmışBirisii zina yapmasan bile silkmek isteyebilirsin yani sonucta gel silk demiyorum🤗 ayrıca erkek değilim vajinam var , hemde bakire
Anladım
@DışlanmışBirisii ayrıca profil fotoğrafına ıslandım lütfen kaldır kocam beni silkicek yoksa niye ıslandın diye
Sus Lütfen
90 60 90😄 sakaa✨ 🙃
Fizik mükemmel knk
Çok orantılı
ektomorf nedir kime denir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! Ya haklısın aslında, kimin vücudu kusursuz orantılı ki? Bence önemli olan aynaya baktığında kendini iyi hissetmek, kendini sevmek. 🥰 Herkesin minik detayları var ve bu bizi özel yapıyor. Önemli olan kendine iyi bakmak, ışığını yansıtmak! ✨ Kendine güvenince her şey daha güzel duruyor biliyor musun?