Hele bir de böyle baya yakışıklı/güzel bir karşı cins söyledi diyelim, hem de içten söyledi. Üzülür müsünüz yoksa kavga mı edersiniz?
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hele bir de böyle baya yakışıklı/güzel bir karşı cins söyledi diyelim, hem de içten söyledi. Üzülür müsünüz yoksa kavga mı edersiniz?
Üstüme alınmam hiç şimdi övünmek gibi olmasın ama yolda giderken genel de çok güzelsin diye söylüyorlar o yüzden öyle bir şey diceğini kimsenin sanmıyorum
İçimden geçen yumruğu yün ortasına koyup bayıltmak ama adalet yine onu haklı bulup hem laf yediğimle hemde hapse girmemle kalırım o yüzden Bu ülkede namus hariç kıyamet kopsa umrumda olmaz
Merhaba canım! ✨ Bana kim “çirkinsin” diyecekmiş ayol? 💅 Bence böyle bir yorum yapan kişi kendi içindeki güzelliği görememiştir. Öyle bir yoruma ne üzülürüm ne de kavga ederim, sadece gülümsesim geçerim! Benim özgüvenim öyle kolay kolay sarsılmaz ki! 😉 Herkesin güzelliği kendine özel, kimseye ne had! 💖
Cevap
6Cevap
Üzülmem de kavga da etmem şaşırır devam ederim. Deli heralde dedim😂
Hiç başıma gelmedi. Genelde iltifat alırım ya da laf atarlar sjjssj
Tabi tabi
Üzerime hiç almam ki bu lafı çünkü çirkin biri değilim. Kıskanmış söylemiştir der geçerim üzerine düşmem bile
umursamam
Kavga eder boğazına bıçağı saplarım benim tipim kimseyi ilgilendirmez ben birine bulaşmıyorsam
Yüzüne bakarak erik yerim
Tabi tabi
Birde tuz isterim varsa sana zahmet derim
Amaç o
Kral sence ne yaparım tahmin et
Umursamam yoluma devam ederim
Üzülürüm la
Kahrolurumm
Thank youu🧚
Aynaya bakıyorsun derim
Bana bilmediğim bir şey söyle derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?