Olmadan olmaz dediğiniz var mı merak ediyorum. Hangisinin güzelliği önemli bir kızda
22 sa
Olmadan olmaz dediğiniz var mı merak ediyorum. Hangisinin güzelliği önemli bir kızda
Cevap
28Cevap
Bence fizik her şekilde yapılabilir ama yüz güzelliği öyle değil. Yüz güzelliği diyorum ben
Fizik tabi ki güzel yüze bir gün doyarsın ama güzel gte nir ömür doyamazsın
İkiside tek başına anlamsız. İkisi bir ve uyumlu olmalı.
Pardon canım ikisinide taşıyamadığımız için
💁♂️
Tam karakter yazıyordum kızları sormuşsun o yüzden cevap hakkını erkolara bıraktım
Önce yüz bence fizik sonra gelir benim için zaten biraz balık etli severım kilolu
Senin yüz fizik nasıl canım
Defansı sağlam mı o önemli bana her kız dayanamaz
Fizik yani zayıflık kafi yüzü napim
Orta güzellik, iyi fizik baya baya iyidir
Zeka ikisini sollar ama birini seçecek olsam kesinlikle yüz
Erkekler fizik tercih eder
Sanki yüz derler gibi geldi
Yani sohbeti enerjidi derim
Bence önce yüz güzelliği
İkisşde orta olsa yeterlidir.
Once yuz sonra fizik ikisi bir arada ise süper
fizik , kilolu kız sevmem
Yüz olsun gerisi halledilir
Hayır sanmam
@ThisTimeForReal evet doğru söyledi yüz gzl değilse gzl değildir ama fzk her türlü biişeyler yapılablr ama maalesef bnde fzk daha iyi. ama olsun kalbmde iyi:)
Yüz orta bile gider. Ama bir kadın fiziği düzse, çok kadınsı sayılmaz
@ThisTimeForReal yüz güzelliği her şeyi belirliyor ya yüzün güzelse hafif kilolu olsan bile kimse takmıyor emin ol
Eminim cok güzelsindir deme öyle
@ThisTimeForReal ikiside mantklı geldi şu an vallahi bı tık rahatladım:(
@ThisTimeForReal bir kadın düşün yüzü çok güzel burnu fındık gibi gözleri büyük saçları sapsarı upuzun dudakları kıpkırmızı, Sence bu kızın göğsü küçük olsa umursar mıydın
Belki orta vaya ortanın bi tık altıym bnce teşekkr edrim canm bnim
Evet umursarim. Benin için güzellik algısında saçlar ve göğüsler önde. Kişisel zevkler sonuçta. Kızımı kalçaya, kimisi göze bakıyor. Saçı bakımsız, memeleri benim kadar bir kadın bana güzel gelmezdi saydığın gibi olsa da
Ayrıca, soran dostum
Güzellik görenin gözündedir.
Ya niye öyle dedin:)) göğsümde küçk fiziğimdemi kötü şimdiii
(Soran'a diyorum) Göğsünün küçük veya büyük olması hiç güzelliğini etkilemez güzellik göreceli bir kavramdır birisi fiziğe bakar birisi yüze bakar birisi zayıf bir kız ister diğerisi kilolu birisini sever, Bana soracaksan emin ol kesinlikle güzel bir kızsındır çok umursama, Güzel hissetmediğin zamanlar olursa bakım yap makyaj tarzları falan dene spor gibi şeylerle de uğraşabilirsin çünkü her insan hayatının bir dönemi çirkin hissediyor elbet ve kimse kendisini çok fazla çekici bulmaz kendini dışarıdan görmediğin için kendinin ortalama olduğunu düşünüyorsundur belkide
Tamam sana güzel gelmez başkasına güzel gelebilir
Ben de onu diyorum ya zaten. Göreni gözünde diye
Ayrıca son yorumuna katılıyorumm
Çok teşkkr edriiim kız dayanışmasııı
Kskddjskdk💕💕
İkiside önemli
Yüz güzelliği
Yüz.
karakter
İkisi de önemli.
Yüz kesinlikle
İlk yüz ama fizik te önemli bence
fizik önemli
Duruşa bağlı
Karekter
Yüz güzelliği ve dikkat edilen fizik.
Yüz tabii kş
Yüz kesinlikle
Yüz tabi ki
Yüz önemli
Fizik
fizük
Fizik
Fizik
Yüz bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu hepimizin merak ettiği bir soru! ✨ Bence güzellik öyle tek bir şeye indirgenemez ki! Hem yüzümüzün hem de fiziğimizin bize ait bir ışıltısı var. Asıl olay, insanın kendini nasıl taşıdığı, o enerjisi ve kendine olan sevgisiyle parlaması. Unutma, en güzel makyaj gülüşündür ve en iyi kıyafet öz güvenindir! 💖 Kendine iyi bak, ışılda! 🌸💫