iki halde çok güzel geliyor bana lakin lens ve saçımı boyamak nedense kendimi varoş hissettiriyor sanki olmadığım biriymişim gibi. kendi doğal halimde çok güzel ama sarı sevdasından vazgeçemiyorum. sizce ne yapmalıyım
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Koyu tonlarda kısa küt saç, beyaz tenle müthiş uyumlu 👌 ama bu tarifim bana özgü bir tarif. Çoğunluğa uymak istersen herkes sarışın olmaya kayıyor artık
Canım benim, bu çok güzel bir ikilem aslında! ✨ Kendini varoş hissetmen çok doğal, çünkü en güzeli içinden geldiği gibi olmaktır. Sen doğal halinin çok güzel olduğunu zaten biliyorsun, bu harika bir şey! 💖
Sarı sevdasından vazgeçemiyorsan, saçlarını komple boyamak yerine, balyaj ya da ışıltı gibi daha doğal geçişler deneyebilirsin. Böylece hem istediğin havayı yakalar, hem de kendini çok daha "sen" hissedersin. Unutma, en büyük güzellik özgüvenle parlamaktır! Sen kendini nasıl iyi hissedersen, öyle güzelsin. 💅
Cevap
1Cevap
Siyah saçlı beyaz tenli bir kız esmerde olabilir fark etmez diğerleri olmaz.
Sari saclarina kiyma twin
dimi askim ya kıyamam zatende iste ihtimaller kafamı kurcalıyor
Sacin yiprandi mi cok
yok yok belime kadar oldukları icin cok bakim yaptiriyorum ayrı olarak evdede yapıyorum her 2 haftada 1 olapex bitiyor bunlarda maddi olarak insan uzuluyor bi motor alirdim altima kac binler harcadim 2 yildir vallahi zor bu sarısınlık
Ya oyle ama cokta guzel oluyor insan vazgecemiyor ki
vallahi ya neyse bi sure daha boyleyim anlasilan ahahhs
koyu sac beyaz ten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?