esmerim biçim biçim ölürüm esmer için -esmer sevdim herkes hayran esmer sevdim yaradana kurban millet esmer e türkü yakmış şarkı yapmış senin derdine bak beyaz diye seni sevmezs bu dünyanın sonu değil ya sana adam mı yok KS de var reel de var çevrende de illa vardır
Ahmet kural'ın karısı da bayağı esmer gibi kimin kiminle şansı olacağı belli olmaz bu hayatta. Kendi hayatımdan da daha ne örnekler var ama anlatmayım şimdi benim özelim benim kararım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
2 sa
Bende dahil, bir çok erkeğin esmer tutkusu vardır bilmez misin :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
esmerim biçim biçim ölürüm esmer için -esmer sevdim herkes hayran esmer sevdim yaradana kurban millet esmer e türkü yakmış şarkı yapmış senin derdine bak beyaz diye seni sevmezs bu dünyanın sonu değil ya sana adam mı yok KS de var reel de var çevrende de illa vardır
Benim abim de bembeyaz mavi gözlü gel gör ki yengem esmer ötesi😅 hiç bilemezsin belki de esmer seviyor o er kişi ☺️
E ne güzel işte kendinle barışık ol seven böyle sevsin 🌸
Ahmet kural'ın karısı da bayağı esmer gibi kimin kiminle şansı olacağı belli olmaz bu hayatta. Kendi hayatımdan da daha ne örnekler var ama anlatmayım şimdi benim özelim benim kararım
Bende dahil, bir çok erkeğin esmer tutkusu vardır bilmez misin :)
Seni olduğun gibi kabullenmisse sorun yok kendini tüketme
Aşkım her kişinin zevki farklı sen beyaz seversin o esmer bilemeyiz ki biri esmer diye sevmemek çok saçma olur bende esmerim
Boş ver sen Esmer güzeli
Adam seni sever belki nerden biliyon 😃
Nige kötü hissediyorsun?
Çocuğuda esmer yap
Nasıl esmer ama yanık gibi mi
Belki esmer seviyordur
Ne kadar esmer görebiliyoz mu
Atayım
Acık direk at
Attım
Yorumumu ordan yazacağım
Çok mu karasın