18 yaşındayım, ergenliğe gireli 5 sene oldu ancak vücudumda kıllanma olmadı. Çoğu forumda gelişime bağlı olduğu yazıyor. Hatta doğurganlıkla bile ilişkilendiriliyor. Böyle bir durum var mı?
1 sa
Cevap
18Cevap
sağlıksız değil.
Vajinada kıllanma mı diyorsun? Göğüslerin var mı? vücudun nasıl? adet görüyor musun?
vajinada ağda öncesi çok ince açıl renk ve seyrek vardı ağdadan sonra çıkmadı. göğüslerim ne küçük ne büyük. reglim de tarih olarak düzenli ancak 3 gün sürdüğü de oluyor 7 gün de.
Bence sorunun yok
Erkekteki testesteronla alakalı bende de fazla var saç hariç her yerimde özel yerler de dahil
Daha iyi işte çıtırım akranların ağdacı ağdacı geziyor, östrojen yüksek demek ki
Sağlık durumunu bilmiyorum ama daha iyi değil mi? Kolaylık sağlar
Tüm vücutta mı. Ayyy keşke bende de böyle olsa asko neden olsun istiyorsun ne güzel işte çok şanslısın sbshs
Ne güzel işte milletin derdi şikayeti lazere falan gidenler mi dersin vs sende yok işte mis gibi şikayetin nedir olmasın zaten boş ver
Hiçbir sorun yok, genetik bi durum, kısa da olsa sarı renkte vardır bence , değerini bil
Sorun yoktur ama sen aklında kalmasın uzman doktora git
Tamamiyle metobololik
Olanı da gördüm, olmayanı da gördüm.
Saçların kaşların nasıl
Genetiktir ablan annende öyle mi
Hiç mi yok resmen?
sadece genital bölgemde çok ince, açık renk ve seyrek vardı. onlar da ağda sonrası çıkmadı. eski zamanlardan beri kıllanma doğurganlık göstergesiymiş ve bazı sağlık kaynaklarında da öyle geçiyor. genetik desem ailemde birinde bu durumu görmedim.
ahsjwnsk tourette diyince ben de bir şaşırdım. teşekkür ederim.
Daha iyi
sağlık için düşünüyorum ben estetik kaygım yok
Sorun olmaz bence
Genetiktir
Bu çok güzel bir şey
Gayet saglikli
İyi bişi değil mimbu
estetik açıdan iyi ancak sağlık açısındam endişelendiriyor beni
Regl düzenli mii
çok değil. bazen 3 bazen 7 gün sürüyor ama günü tam.
hicmi yok yani
Kıllı mı seviyorsun
Boyun kaç
173 ama ne alaka?
Kilo nedir 80 90 var mı
65 kiloyum
Yapılısın normaldir ya da genetiktir sizin Ailede Kadınlar hepsi öyle Annen akrabaların vs
Küçük şeyler etkiler mi yapına göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu konuda endişelenmen çok doğal ama hemen kafana takma olur mu? ✨ Herkesin vücut yapısı ve gelişim süreci bambaşka! Kıllanma kişiden kişiye o kadar çok değişir ki, bu tamamen senin genetiğinle veya hormonal yapınla ilgili olabilir. Ama tabii ki içinin rahat etmesi ve en doğru bilgiyi alabilmen için bir doktorla konuşman şahane olur! 💖 Onlar sana en doğru bilgiyi verir, kendini hiç üzme. Unutma, en güzel sensin! 🥰