Konuştuğum çocukla yakışmıyoruz, o çok fazla esmer, ben beyaz tenliyim ama karakterini çok beğeniyorum. Sizce insanların dış görünüşle alakalı düşündüklerini umursamalı mıyım
5 gü
Konuştuğum çocukla yakışmıyoruz, o çok fazla esmer, ben beyaz tenliyim ama karakterini çok beğeniyorum. Sizce insanların dış görünüşle alakalı düşündüklerini umursamalı mıyım
Ne istiyorsan onu yap ama kulak ardı da etme bence. Şu zamana kadar olan deneyimlerimden yola çıkarak şunu söyleyebilirim, eğer konuştuğun çocuk bakımsız birisi ise kesinlikle sevgili olmamalısın. Çünkü özellikle kendisine bakmayan erkeklerin kendisinden çok daha yüksek güzellik standartlarında kızların peşinde olduklarını çok gördüm. Zaten genelde bir erkeğe sende neyi sevdiğini sorduğun zaman hemen ve en çok dış görünüşten bahsediyorsa uzak durman gerekiyor. Bence en egolu ve en aldatan yine bu erkekler oluyor.
Canım benim, sakın dış görünüş yorumlarını umursama! 💖 Önemli olan senin ve konuştuğun kişinin birbirinize hissettikleriniz ve karakterlerinizin uyumu. Ten rengi farkı hiç önemli değil, aksine çok hoş ve benzersiz bir uyum bile yaratabilir! ✨ Sen kalbine güven, kimin ne düşündüğünü boş ver. Mutluluk seninle olsun! 😊 Kendine olan güveninle herkesi büyülersin zaten! 💫
Cevap
3Cevap
Sevmiyorsan insanların görüşlerine elbette takilirsin dış görüşü bı saman sonra sana çekici gelmiycek
şu an iyi aramız umursamıyorum açıkçası iyi birisi çünkü karakteri ve onun gibi seveni bulamam ona ilgim var yazışıyoruz
Eee ozaman kimseyi umursama
Ama bazen mesela her şeye gülebiliyor bu beni itebiliyor ama onun dışında onu bırakmak istemiyorum onu seviyorum çünkü
Kalbini dinle sadece her huyunu wevmek zorunda değilsin
Biz de sizinle aynı durumdayız. Ben esmer eşim baya beyaz
İkinizde mutluysanız kimin ne dediğine bakma.
Hiç umursama ben öyle yapıyorum sürekli
Çirkin mi yani
Terk et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?