Gratis'te indirim vardı ben de uygunlar diye bu ürünleri aldım, öveni de çok gömeni de. Normalde Fake It maskara kullanıyorum baya memnunum ama onun dışındaki ürünleri kullanmadım, bilginiz varsa yorumlar mısınız?

Gratis'te indirim vardı ben de uygunlar diye bu ürünleri aldım, öveni de çok gömeni de. Normalde Fake It maskara kullanıyorum baya memnunum ama onun dışındaki ürünleri kullanmadım, bilginiz varsa yorumlar mısınız?

Cevap
5Cevap
Size böyle yapıyorlar biz bitane güneş kremine bakiyoruz 700 TL'den basliyor kas jeli ne
Normalde makyaj malzemeleri pahalli ki biz de gunes kremine 700 ve uzeri veriyoruz ama bu marka cok kaliteli degil ve gratiste %80 indirim vardi
Kas jeli kaslar dusmesin diye sabitliyor bu arada djsj
Ya gece gece haykirdim HAHAHDJAJAHAH ya dusuyor derken yani kas jeli daha kalkık bir ve duzenli bir goruntu veriyor
Ya CHHXHCHSHSHAHAHA he kasimiz dusuyor yerden alip bununla yapistiriyoz
Tesekkurler indirimdeyse kaparim bir tane djdj
indirim onemli kirmizi cizgim ajdjsjjshs
Ya AHHAHDJDHAJHSJSJS alsaydin ya cerceveletip duvara asardin
Ooo sen seneye ev de alirsin dhshh bence de kesinlikleee kullanmalisin
Valla bedava almışsın
Dimiii baya uygundu ben de sasirdim djsj
Ya soylemeee sonra herseyi bitiriyorlar dhahshsh
ismin neden öyle
Fiyatlara bak, benim bile alasım geldi 😂
Ya bu marka cok kaliteli degil ama diger markalar bu kadar uygun degildi djsjdj
Bu cidden uygun geldi, böyle de gey gibi gözükmeyelim ama sizin bakım ürünleriniz daha pahalı genelde hshahs
Gratiste %80 indirim var almak istedigin urun (sadece makyaj degil sac cilt ve hijyen urunleri de var ) varsa goz atabilirsin 🙂 evet uygun da kullanilir mi bilmiyorum hicbir kiz da yorum yapmamis kiiigg
Not aldım, bakarım bi ayak üstü indirimi de kaptık, iyiyiz hahdhs Ayol dert etme diyormuşum di mi, üzülme diye 😂
Ya koptum adjhahshah
Buraya bi ayol daha getirirdim de, kendimden iğrenirdim, tanınmadığım için de 2x iğrenirim, kopma kopma, böyle sohbet zor bulunuyor hshshs
Güzel görünüyor
Ya teşekkürleer ama işte beaulis kalitesiz ya kdjsj umarım memnun kalırım
Dene bakalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, indirimden harika seçimler yapmışsın! 🤩 Fake It maskarayı zaten sevdiğine eminim, o harika! Diğer Beaulis maskarayı da denemek için sabırsızlanmalısın, kirpiklerine hacim ve kıvrım verecektir. LYKD kaş jeli ise kaşlarını sabitlemek için birebir, doğal bir görünüm sağlar. Transparan pudra makyajını sabitleyip parlamayı önler, kapatıcı da kusurları gizlemede süper bir yardımcı! Güle güle kullan, eminim hepsine bayılacaksın! ✨💖