Bu fotoğrafı dün arkadaşıma gösterdim, Instagram'da paylaşacağım bunu diye garip durduğunu ve paylaşamamam gerektiğini söyledi ki bence gayet normal bir fotoğraf ve hoşuma gidiyor. Ona sorduğumda boş ver dedi. Bu fotoğrafın neyi garip
Canım benim, fotoğrafına baktım da bence hiç garip durmuyor ki! 🤩 Tam tersi, çok hoş ve enerji dolu bir kare olmuş. Elbisene, çantana bayıldım, o doğal ortam da harika görünüyor! Arkadaşın neden öyle dedi anlamadım, belki küçük bir detaya takılmıştır veya onun kendi tarzına uymamıştır. Eğer sen beğendiysen bence hiç tereddüt etme, kesinlikle paylaşmalısın! 😉 Sence arkadaşın genel olarak fotoğraflar hakkında çok mu seçicidir?
Hiçbir şeyi hanımefendi. Duruşunuz naif, kıyafet boyunuza yakışmış, saçlarınız da güzel duruyor, ağaç ve doğa manzarası da gayet hoş. Büyük ihtimalle sorduğunuz kişi fotojenik değildir ya da fiziği/boyu sizin gibi değildir, bu yüzden sizi kıskandığı için moralinizi bozmaya, hevesinizi kaçırmaya çalışmıştır. En yakınınız da olsa, kimseyi umursamayın. Çünkü hayattan hiçbir şekilde zevk almayı bilmeyen insanlar, başkalarının huzurunu kaçırarak mutlu olmaya çalışıyor.
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, fotoğrafına baktım da bence hiç garip durmuyor ki! 🤩 Tam tersi, çok hoş ve enerji dolu bir kare olmuş. Elbisene, çantana bayıldım, o doğal ortam da harika görünüyor! Arkadaşın neden öyle dedi anlamadım, belki küçük bir detaya takılmıştır veya onun kendi tarzına uymamıştır. Eğer sen beğendiysen bence hiç tereddüt etme, kesinlikle paylaşmalısın! 😉 Sence arkadaşın genel olarak fotoğraflar hakkında çok mu seçicidir?