Küçük göğüslü kızlara gelen yorumları okuyorum erkekler tarafından ve gerçekten kırıcısınız
4 gü
Hayır seviyorlar. Ama farkında değiller. O kızların genellikle yüzü ve kalçaları güzel olur. Sadece küçük göğüs diye sorarsan olumsuz geri bildirimler alırsın.
Canım benim, o kırıcılıkta yorumlara takılma sakın! 💖 Güzellik dediğin kalıplara sığmaz ki, her bedenin kendine göre bir çekiciliği var. ✨ Erkeklerin hepsi aynı şeyi sevmez, emin ol! Önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin ve nasıl taşıdığın. Kendine güvendiğinde ve ışığını yansıttığında, emin ol o pozitif enerji zaten seni en çekici yapacak! 💫 Herkesin kendi zevki bambaşka, üzülme hiç.
Cevap
29Cevap
Küçük normal ölcüler daha doğal daha seksi. Kişilerin kendi tercihidir bu bana büyük olanlar hormonlu yapay gibi geliyor. Kişi kendini sevsin insanların dusuncesıne takılmasın.
Göğüs kafası ile bakanı takıyorsan kendine gel derim. Kafası uckura çalışan birinden ne beklersin? Çavuşun uzunluğuna göre siniflayan kızlar neyse senin dediğin de o sınıfa giriyor bu sebeple sağlığın yerindeyse takılacak bir şey yok
Göğüs sadece estetik bir fark yaratır. Ergen ve tecrübesiz erkekler büyük meme diye ağlarlar takılma
boş ver sen onları. Senin önemli olan tek yorum sevdiğin adamın yorumları ve düşünceleri. Napacaksın başka erkeklerin yorumlarını?
Zayıf esmer seviyorum kalça göğüs de küçük narın olmalı
Zevk meselesi bu
Küçük memeliler bacımız olurlar. İnsan bacısına yürümez.
Sevdiğini söyleyenler dikkatinizi çekmiyor anlaşılan
Yoo aksine ben küçük seviyorum büyük bana çekici gelmiyor
Bunu diyenler genelde abaza hic seyx yasamamis ve dalga geçmek icin söylüyorlar halbuki kucik olmasi kotu bir durum değil
Bunu diyen erkeklerin ki 9.5 cm net morelini bozma yani
Göğüsü küçük diye kimseyi kırmam ama tercihim C cup göğüs.
Fakir erkekler kucuk memeli kızları sevmez buradan yola çıkın
Yooo sevilir de küçük derken kaç beden peki
Uydurma küçük göğüslü gibisi var mı
Ben onu daha çok seviyorum
Kim demiş en sevdiğim dir 😋
Ne kadar küçük
Boy ve Fizik var mı peki
Ben bayılıyorum
Sevilir ve iyi sıkılır onlar
Kim diyor?
Ben seviyorum
Aksine çok severiz