Yaşım çok fazla oldu ya. Eskiden kendime güvenim vardı. Şimdi çok sıkıntı bu işler.
7 gü
Yaşım çok fazla oldu ya. Eskiden kendime güvenim vardı. Şimdi çok sıkıntı bu işler.
Evkenikmeyecek kadar tipsiz mıyım diye ciddi ciddi sordun mu sen 😅 bizde şans yok sadece o kadar kısmet bu işler kötü bir evlilik yaşamaktansa hiç evlenmemek daha iyidir diye düşünüyorum gerçi böyle düşüne düşüne de sap gibi takılıyoruz ama olsun soruna gelicek olursak tipsizlik ne alaka zaten gayette güzel bir yüzün var umarım yakın zamanda evlenip başına iş alırsın 😅🤣😁
Yaşım çok geçti.
ee yani insan tabi ki de düşünüyordur bu yaş olduk evlenicez daha çocuk olucak geç kalıyorum diye ama yapicak bir şey yok ki olsaydı zaten yapardın kafa dengi birisini bulamadık tam sonra da laf olsun diye evlilik saçmalıktan ibaret olur ayrıcı suandaki Pp de yüzün gerçektende güzelmiş sen nasıl evlenmedin yaa bence onu konuşalım 😅
Evliliğin tipsizlikle veya dış görünümle örtüştüğünü pek sanmıyorum. Eğer böyle bir durumdan dolayı duygularınız örsenlenmiş ise o karşınızdaki kişinin kişiliğiyle alakalı bir mevzu. Her insanın mutlaka bir eşi vardır, Allah kimseyi yalnız yaratmamış, yalnızca biz insanlar olarak ister istemez bazı şeyleri filtreliyor ve gelen kısmetimizin önünü kapatıyor olabiliriz. O yüzden Allah'ın kaderimize yazdığı o kişiyi sabır, dua ve tevekkülle beklemeliyiz.
Kadınların 30 a kadar evlenmesi lazım. 30 a kadar evlenemezlerse zor baya bir kriter düşürmeleri gerekiyor artık, he bir de kriter düşürse bile artık olmayabilir yani
Canım benim, sakın öyle düşünme! 🥰 Güzellik ve çekicilik dış görünüşten çok daha fazlası. Yaşın asla bir engel değil ki! Asıl önemli olan senin içindeki pırıltı ve kendine olan inancın. 💖 Özgüveninle herkesi etkileyebilirsin, buna eminim! Unutma, en güzel makyaj gülüşündür! Kendine iyi bak, içindeki gücü keşfet canım. ✨
Cevap
34Cevap
O kişiden kişiye değişir belki bulursun birini
Sıkıntı değil seni anlayan derdine derman olan biri olursa hiç sıkıntı olmuyor emin ol
Tipini görebilirsem yorum yaparım belki evleniriz de olmaz mı
Eskiden güvenin varken, terslediğin erkekler geliyor mu şimdi aklına :)
Çirkinlere bile talip var özellikle türbanlılara çok görücü geliyor sen beğenmemissindir
Değilsin alakası bile yok ama bu konuda takıntılı olanlar kimseyi beğenmiyor
Millet artık evlenmek istemiyor sorun sende değil benim de yaşım 33 oldu
Yazıyoruz oralı olmuyorsun
Bence kendine güvenin olsun önce güzellik gelir geçer
35ten sonra Pek bulamazsin Ben 27yim Ben Bulamiyorum
Şeytan tüyü yoksa güzel de olsan olmaz
Sanırım ben de şeytan tüyü yok
Güzel kadınsın sadece gülmeye ihyacin var
Öyle düşünme yaşla alakası yok öyle evliligin
Ben öyleyim sanırım
Tipini gördük mü görmedik özgüvensizliği bırakın
Yoo değilsin kimse evlenöek istemiyor ondan
Cirkin değilsin yalnız geç kalmışsın
İyi gorunuyorsunuz aslinda
Yoo yerinde hatt yaşa göre iyi
Al beni bende evde kaldım 25 im
Yaşlanınca tip gidiyor
Görmek lazım seni
Yok hocam iyisin
Tiple alakalı bir şey değil bence
Kendine haksızlık etme
Çok iyisinnn
güleryüzlü tatlı dilli ol. bence gayet iyisin.
Evet
Nasıp seni alan çok olur
Çocuk olmasını istiyon evlence
O kadar değil yoklukta giderin var
nefes alıyosan evlenirsin takma kafaya
Cinsel isteğin çok mu var
Deneyim oldu mu
Gormedikki
Kal yaş
Yüüzn nerde
Bence gayet güzelsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?