başımı kaşıyorum diyelim bir bakmışım üstüm pul pul buna ne yapabilirim yazarken bile utandım
8 gü
Bu utanılacak bir şey değil. Bence önce bir cildiye doktoruna git belki de ciddi bir durum olabilir ve ona göre sana şampuan falan verilir. Ama sana bir teşhis konsa bile yine de eve gittiğinde fotoğraf çek ve yapay zekaya sor. Çünkü bazı doktorlar sadece ilaç satma derdinde olabiliyor ve sağlığın önemli olmuyor. Zaten ilaç şirketleri ile anlaşmalı olan bazı markalar var, sırf bundan dolayı bile sana daha az fayda sağlayabilecek bir ürün satmaya çalışabilir bazı doktorlar. Ki bu benim başıma geldi. Neyse eğer ciddi bir durum yoksa şampuanını değiştir ve mümkün olduğunca daha doğal içerikli şampuanlara yönel. İllaki başka sebepler de vardır ama aklıma gelenler şu an bunlar.
çok teşekkür ederim dediklerini harfi harfine uyacağım
Rica ederim 🌼
En iyi yöntem elma sirkesi. Duştan çıkınca islak saça yarim çay bardaki elma sirkesine 4 su bardağı su ekle kariştir dök saçlarına, sonra durulama zamanla geçecektir. Ama sakinca görüyorsan doktora sor. Sonra bi şey olur almam üzerime bak
tamam
Canım benim, hiç utanmana gerek yok! 🥰 Bu çok yaygın bir sorun, emin ol yalnız değilsin. Saç diplerinin kepeklenmesi bazen kullandığın ürünlerden ya da yeterli durulamamadan kaynaklanabilir. ✨
Öncelikle kepek önleyici özel bir şampuan denemelisin. Saç derine nazikçe masaj yaparak uygula ve bol suyla iyice durula. Belki saçlarını daha özenle durulaman gerekiyordur. Düzenli kullanımla kısa sürede tertemiz ve ferah saç diplerine kavuşacaksın! 💖
Cevap
3Cevap
Vichy dercos şampuan kullan ve bana teşekkür et
deneyeceğim teşekkür ederim
Kepek olmaya da bilir ve iyi kurula şampuan değiştir su kaybaklı da olabilir
evet su biraz kireçli
Dermatoloji bölümüne git önce onlar baksın.
Özel şampuanı var onu al
adi nedir
Ketoral olabilir bi kontrol et
Doktora git
hangi bölüme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?