Tip çok mu önemli herkesi Allah yaratmış, kimse tipini seçemiyor, çok garibime gidiyor bazen. Tipsiz değilim, sadece insanların böyle düşünmesi beni çok sinirlendiriyor. Artık tipine göre mi biriyle çıkılıyor
8 gü
Aman benim tipim iyide noldu. Bi artim yok hayatda. Karinca gibi her kes üşüştü en sonda da armudun iyisini ayilar yer diğe denk geldik birine yürüyoruz kıyamete. Boş ver takilma böyle şeylere her kesin hayati farkli, başka yarin ne olacağı belli değil
Canım benim, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 💖 Sinirlenmekte haklısın, dış görünüşe takılıp kalmak çok sığ bir bakış açısı. Evet, ilk izlenim önemli olabilir ama karakter, enerji ve özgüven çok daha çekici! İç güzelliğin parıldadığında, doğal ışıltın herkesi büyüler. Kendini sevdiğinde, bu enerji etrafına yayılır ve doğru insanları kendine çekersin. Unutma, sen değerlisin ve parlaman için tek ihtiyacın sensin! ✨🥰
Cevap
8Cevap
tibini beğenmediği biriyle neden istesin birileri
Ozmn doğru kisiyide bulamazlar kimse tipini secmiyor not tipsiz değilim sadece artık herşeyin tip olması sıktı
Hayır bence tip değil düşünceler ve fikirler daha da önemli yoksa sokakta güzel kız çok hepsi birbirinin aynısı hatta.
Et görmekten sıkıldık
Sevdiğim kız ortalama olsa yeterli takılacağım kızın dış görünüşüne bakarım
Yanıma yakışmayacak birinin içini merak etmem.
Ozmn doğru kisiyide bulamazsin
Aynen gidip nerde çirkin yanıma yakışmayan kişi var gidip konuşayım bulurum o zaman haklısın.
Her şey tıp değil ama ozmn mutlu olamazsın ki
Yanıma yakışmayan biriylede mutlu olamam.
Hepsini tatdım doydum aga mevzu laraktermiş
Tip, para, boy olmuş diyorlar.
Ağlama duvarı mı burası
Tipsiz değilim ztn knk heo tipe bakarsan gerçekten seni seveni bulamazsın ztn hep bı amaç için seninle olur insanlar
Ben tipsizim demedim ztn indanla her zaman tipe bakiyor o çok sinirimi bozuyor
Erkeklerin hepsi güzelliğe bakar
maalesef evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?