Boyum 170, ortalama boydayım. Sizce kadınlara kısa boy mu, uzun boy mu yakışıyor?
6 gü
Cevap
21Cevap
Bu senin genetiğin ve yakışıp yakışmamasi bir şey anlam ifade etmiyor. Kendini genel kadınlar daha doğrusu hiç kimse ile kıyaslama profil fotoğrafımda yazdığı gibi "comparison detsroys personality" kıyas kişiliği öldürür. Önemli olan kendin olmak
Ya sadece sordum niye bu kadar abartiyorsunuz sinir krizi geçiriyorum böyle insanlar gördükçe tamam
Of bu kadar ciddiye alınacak ne var bunu anlamıyorum işte ben boş ver
Milletin fikrini merak ediyorum benim için bütün kadınlar güzel zaten
Kksmsmwmwskamwmwmdowwnn
İşte bende diyorum ki böyle konularda milletin fikri sadece seni olumsuz etkiler. Sosyal medya etkisi diyoruz biz buna. Kendini artık buna göre şekillendirmeue başlarsın uzun boylu daha iyi deseler kendinin daha güzel olduğunu sanmaya başlarsın veya kısa boylu güzel derlerse bu sefer de kendini daha çirkin hissetmeye başlarsınız
Haklı gelmeye başladın ama bana göre bu farklılık
Bence 1.60 - 1.70 arası boylar yeterli. Haydi olsun olsun 1.75 olsun salkfjasfkj
145 nasıl ciddi soruyorum
Bana 145 boyundakiler çekici geliyor
Yani sen net uzun boylu falansin büyük ihtimalle
Ben 1,72 ülkemizde 1,70 ve üstü kadınsan ortalama değil uzun oluyorsun.
Bencede öyle de yorumdakiler sen kisasin ortalamasin der diye linç yemiyim diye dedim
Saçmalama onu diyen kısa kız ve erkekler çünkü hazımsızlar.
Tiktokta boyumu yazmıştım boyu klozet kadar olan erkek kısa olduğumu söyledi
Bu arada model olmayı düşünüyor musun
Hayır canım sen 1,75 ve altı incel erkeklerin kıskançlıkla söylediği şeylere aldırış etme. Hayır modellik düşünmedim
Ben eğitim alıyorum bu arada çok güzelsin
O yüzden sordum
Teşekkür ederim canım eminim sende çok güzelsin
Emin olduğun kısım çok doğru ahahahah
Bi kere güzel olduğun boyundan ve bana iltifat etmenden anlaşılıyor çünkü beni linçleyen ya da bana çamur atan kızların hepsi çirkin olduğu için bunu yapıyor sjdjjd güzel olan hiçbir kız güzel bir diğer kadını kıskanmaz çünkü özgüven problemi olmaz
Çok teşekkür ederim günümü güzelleştirdin melek falan mısın
❤️❤️
Uzun da en çokta zayıflık ya hani boy gene halledilir de kilo olmayacak ağa ya
Ortalama değil uzunsun Türkiye ortalaması erkeklerde 170 zaten sen kız halinle devsin şu an kızlarda da ortalama 150 her şekil üsttesin
Hanımefendi ghosting falan ayıp oluyor QÜSŞĞDŞDÜAÇFİSÇ
Bu benim için bir fırsat zaten dev falan ayıp oldu amaa
Önemli olan kilo bence ama ya
Yok bacım ya uzun olunca kemikler istemsiz iri oluyo nadirdir olmayan uzun heybetli duruyor yine
Her şekil
Mesela Adriana limanın yüzü çok güzel melek gibi ama fiziği çok farklı beli kalın bu uzun boylularda niye böyle oluyor acaba ya bir çözüm yok mu benimde öyle
Yooo ince oluyo genelde ama dm bak slfjslfn
Hayır ince olmuyor niye uzunları savunuyorsun ben ince değilim gıcıklık yapma Faruk
Oha senin boyun kaç ki 🫶
170 tam bir model boyu keşke 170 olabilseydim dar siyah body falan cok iyi durur fizigin de iyiyse
boya göre seçmem ama benden kısa olmasını isterim tabiki de
Sen kaçsın
1.78im
Uzun boy erkeğin uzun boyuna göre gerekli
Ortalama üstündesin sen bu arada
Uzun boylusun kanka sen
Kıyamam kesin minik
Atilla 170 kısa mi kanka
ne anlatıyon kanka sen
Cevabi verene dedim
163üm kanka ortalamayım ayrıca kısa da olsam sanane aq boy kadında belirleyici bir soryn yaratmiyor siz kendinize bakın kısa erkekleri insan yerine koyan yok
akklin uzuno lsun abisi
Kilon kaç?
63 niye
168 170 en hoş görüneni
İkiside ayrı ayrı yakisyor
Boy değil, duruş
Orta boy
Fizik önemli
Boyum 1.93 olduğu için uzun boy
E uzun tabi
ortalamaya göre uzunuz ortalama 160 falan
Uzun seksi kısa tatlı
Ne alaka kısa da seksi olur
Hayır
Genel diyorum bunun boyla alakası yok seksiliğin ne alaka istediği kadar bacak olsun meme popo olmadıktan sonra boş
Uzun boy yakışıyor
Uzun
boy sart
En yakışan boy kilo da önemli
kısa
Kısa derken ne kadar kısa
1,86 yım ben benden kısa
150 ile olur musun mesela
158 le olmuslugum var
Onlarda ortalama bence 158 değilde 160 yuvarla bence
145 nasıl
o ncok kısa ya
Senin için Max 160 170 175 ideal
Kısa yaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bence her boyun kendine has bir güzelliği ve çekiciliği var! ✨ Sen 170 cm'sin, bu harika bir denge. Ne uzun ne kısa, tam kararında bence. Önemli olan kendine yakışanı bulman ve o duruşu öz güvenle taşıman! İnan bana, her kadının boyu kendine çok yakışıyor. Sen yeter ki içindeki ışığı dışarı vur! 💖💅