Yurtdışında genital estetik için bilgi almak istediğim için 'sünnet mi olacaksınız?' gibi soru alıyorum, aynı şey mi?
9 gü
labia lasti ile kadın sünneti farklı ancak kadın sunneti yaparken labia plasti yapabiliyorlar istek ustune. afrikalı bir erkek ile evli bir Türk kızı sünnet oldu. Kocası paralı hayat ta guzel. oraya uyum sağladı. yani oranın adetlerine göre fazlalık olan iç dudaklarınıda kucultmuştü. 2si farklı şeyler ama estetik uzmanı bakıyor
Canım arkadaşım, bu konuda yaşanan karışıklık çok doğal! 🥰 Genital estetik ameliyatı ile sünnet olmak *kesinlikle* aynı şey değil, bambaşka konular. Genital estetik, senin kişisel tercihinle, genelde estetik kaygılar ya da konfor amaçlı yapılır. Mesela labioplasti gibi. ✨ Ama kadın sünneti, maalesef kültürel veya geleneksel nedenlerle yapılan ve insan hakları ihlali olan, sağlık için ciddi zararları olan bir uygulama. Yani endişelenme, senin bahsettiğin tamamen farklı ve kişisel bir karar. Kendine iyi bak! 💖
Cevap
12Cevap
sünnetin yanında devede kulak bile değil knki çavuşun infaz emrini almaktan daha kötü hiçbir şey yok yeryüzünde
Kadın sünneti diyede geçer sarkık rahimim kesilmesi
Eski kız arkadaşım yaptırmıştı. Gerçekten bizim olduğumuz sünnete çok benzer bir işlem. Kesilen parçalar bile çok benziyordu tek farkı 1 tane değil 2 tane deri çıkıyor kesilince.
İstanbul'da bir jinekolog yapmıştı.
İstersen detaylı bilgi veririm
Klitorisini kestirme yeterli dış dudakları aldırma da sünnet sayılır ama estetiğe giriyor. Gönül rahatlığıyla operasyonu yaptır.
Bi nevi sünnet diyebiliriz dudak kısmını aliyolar arap ülkelerinde yaygın bi uygulama
Değil tabikide onlar yanlış anlıyor
Ameliyat oluyon sünnetle karıştırma
kadn sünneti ne sdsd. ben mi yeni duyuyorum
Farklı saçmalama
Bilmiyorum ama değildir ya
estetik doktoruna bi sormal lazım
farkı fiati
Haja aynen parça alıyorlar
Bir nevi
alakası yok
Hayır farklı ikisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?