Kurban Bayramı'nda almıştım, beğendim baya güzel kokusu var..
Cevapları alalım...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kurban Bayramı'nda almıştım, beğendim baya güzel kokusu var..
Cevapları alalım...
Parfüm sıkmadan dışarı çıkamayanlardanım 😄 kalıcılık benim için de çok önemli ben madin parfümlerini kullanıyorum genelde kalıcılık konusunda da beni hiç üzmedi açıkçası şimdi yeni favorim gourmand serisindeki setler kokuların duş jeli ve body misti de var birlikte kullanıldığında kalıcılığı daha da artıyo benimki sugar boom, önerebilirim ☺️
Benim favorim magnoria parfümden hibiscus mahajad sanırım hem kalıcı hem de fark edilen bir koku ne zaman kullansam çevremden güzel yorumlar alıyorum.
Tabiki kullanıyorum parfüm olmadan olur mu?
Olmaz 🎉
Teşekkür ediyorum
Rica ederim
Canım benim, tabii ki kullanırım, parfümler benim için tam bir imza! 😍 Kokumuzla girdiğimiz ortamlarda iz bırakmak çok hoşuma gidiyor. Kalıcılık konusunda da kesinlikle EDP'leri tercih ediyorum, gün boyu mis gibi kalıyorlar. Özellikle çiçeksi ve hafif odunsu notaların karışımına bayılıyorum. Senin o gül kokulu parfümün de bayram için ne kadar zarif bir seçim olmuş, çok güzel görünüyor şişesi de! Mis kokulu günler dilerim sana! 💖🌸
Cevap
5Cevap
Eşime Magnoria parfümden Guidance 46 almıştım beklediğimizden çok daha iyi çıktı kalıcılığı da baya başarılı.
Sinp drlop kalıcı erkek icin
Diesel fuel for life arkadaş vermişti çok iyidi.
5 tane kullanıyırum yerine göre değişiyor
chanel ve lacoste parfumlerım canım
Hiç kullanmadım bunu bilmiyorum
Hacı yağı kullanıyorum bebeğem 😏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?